Gimnastičari “Sokola” postigli izvrsne rezultate

Autor: Požega Portal

CAM00512_kadeti_o.k.POŽEGA – U drugom kolu 52.-og Kupa Hrvatske – Regije Istok, Kup Slavonije i Baranje, u muškoj sportskoj gimnastici D,C i B program nastupili su natjecatelji, uz predstavnike Gimnastičkog društva Sokol iz Požege i natjecatelji iz Valpova, Belog Manastira,Vinkovaca, Pleternice i Osijeka.

U D programu, kategorija kadeti, za GD Sokol osvojili su prvo mjesto ekipno, ispred ekipe Pleternice i Valpova. Vježbalo je 6 dječaka i to redom: Petar Hrnjak Ino Uršić, Luka Miloš Gabriel Šunjo, Nikola Macaljuk i Karlo Biondić. U pojedinačnom plasmanu Petar Hrnjak osvojio je treće mjesto, a Nikola Maceljuh drugo mjesto.

Ekipa Juniora u D programu također je osvojila 1. mjesto, a natjecali su se dječaci: Alen Mikić,  Darian Begović,  Mihajel Volaš , Matija Markanjević , Gabriel Aladrović, Matko Badrov, Leon Satinović i Josip Zubović. U pojedinačnom plasmanu Leon Satinović osvojio je treće mjesto, Alen Mikić drugo mjesto a pobjednik na prvom mjestu bio je Matko Badrov.

U C programu, u kategoriji kadeta, ekipa GD Sokol-a osvojila je prvo mjesto u ekipnom plasmanu, a natjecali su se Jan Letić, koji je osvojio prvo mjesto, Filip Križanac sa osvojenim drugim mjestom, Luka Čajka i Gabriel Marčetić.

(foto: GD Sokol)

 

Komentiraj: