Požega.eu
Promjena teme
Prijava
Pretraži Požega.eu

Gastro raj usred vinograda - otkrijte Slavonsku kuću Vinkomir

PRIJE 3 TJEDNA
TEKST: K.S.

Prijavite se da možete ocijeniti članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prilagodba teksta
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED
Požega.eu | Gastro raj usred vinograda - otkrijte Slavonsku kuću Vinkomir Požega.eu | Gastro raj usred vinograda - otkrijte Slavonsku kuću Vinkomir

PRIJE 3 TJEDNA
TEKST: K.S.

Prilagodba teksta ▼
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

Zamislite sebe kako šećete kroz beskrajne vinograde, osjećajući miris svježeg zraka i osluškujući tišinu koju prekida samo blagi šum lišća. U daljini se uzdiže elegantna građevina koja kao da je izronila iz bajke, spajajući tradiciju s modernim šarmom. To je restoran "Slavonska kuća Vinkomir" - novootvoreni biser gastronomske scene, smješten usred prekrasnih vinograda kutjevačkog kraja. Ovdje se tradicija pretače u umjetnost kroz tanjure prepune slavonskih okusa, a svako vino ima svoju priču koja čeka da bude ispričana. Doživite spoj bogate slavonske kulinarske baštine i vrhunskih vina iz kutjevačkog podruma dok uranjate u jedinstveni ambijent koji očarava svojom ljepotom.


Ovaj jedinstveni projekt smješten je usred predivnih vinograda na položaju Vinkomir i donosi spoj tradicionalnih slavonskih jela i vrhunskih vina iz kutjevačkog podruma. "Slavonska kuća Vinkomir" nudi gostima ne samo izvanrednu hranu i vina, već i jedinstveni ambijent koji spaja rustični šarm prošlih vremena s modernom arhitekturom. Okruženi prirodnim bogatstvima naših vinograda, gosti će imati priliku uroniti u priču koja seže unatrag do 1232. godine, kroz povijest starog podruma, te doživjeti jedinstveno enogastronomsko iskustvo. Uz poseban degustacijski i steak meni, restoran nudi i 'à la carte' uslugu, te je prilagođen za organizaciju različitih događanja, s mogućnošću proširenja kapaciteta putem terasa i stajaćih mjesta oko restorana. Glavni naglasak bit će na izboru vina, koja će se usklađivati s ponudom jela, uključujući i sezonska jela koja će savršeno komplementirati vinsku selekciju.


Degustacijski meni obuhvaća vrhunske specijalitete domaćih jela uz modernu interpretaciju našeg glavnog kuhara. Fokus je na domaću slavonsku obitelj i tradiciju povezanu s našim dugogodišnjim kooperantima. Posebno smo ponosni na meso slavonske crne svinje, uzgojene na farmi gdje svinje slobodno lutaju pašnjacima i divljači s naših lovišta. Ovaj način uzgoja osigurava vrhunsku kvalitetu mesa koje je temelj mnogih specijaliteta restorana Vinkomir.
U srcu predivnih vinograda Vinkomira, otkrit ćete Graševinu Vinkomir - vino koje nosi dušu ovog posebnog položaja. Njegova voćnost, svježina i iskrenost čine ga istinskom vinskom poslasticom. U restoranu "Slavonska kuća Vinkomir", imat ćete priliku doživjeti jedinstveni terroir kroz ovo izvanredno vino, čime ćemo vam pružiti nezaboravno enološko iskustvo.


Restoran je službeno otvoren i rezervacije se vrše na broj telefona +385 99 475 0360 ili na mail: restoran.vinkomir@kutjevo.com. Dođite i otkrijte čaroliju "Slavonske kuće Vinkomir" - mjesto gdje se svaki zalogaj pretvara u nezaboravno iskustvo, a svaki gutljaj vina obogaćuje dušu.Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

POŽEGA VREMENSKA PROGNOZA
Izdvojeno
Novo