Gastro manifestacija “Požeški kotlić” i ove godine 1.svibnja u Parku kod Orljave

Autor: DK

Nastavlja se tradicija, održavanje gastro manifestacije “Požeški kotlić” na poznatom mjestu, 1.svibnja u Parku kod Orljave. Uz brojne natjecatelje u manifestaciju je uključen i Lovački savez Požeško-slavonske županije odnosno njihovi članovi koji će skuhati 500 litara čobanca.

Tu je manifestaciju na tiskovnoj konferenciji najavio požeški gradonačelnik Darko Puljašić s kojim je bio i predsjednik Lovačkog saveza Požeško-slavonske županije Branko Bertelović. Gradonačelnik Puljašić je istakao kako će se okupiti više od 40 natjecatelja koji će se natjecati u kuhanju.

blank

-Tradicionalna gastro manifestacija još jedna je prigoda da pokažemo sve bogatstvo koje ima Požega, Požeština i Slavonija. Sigurno će biti lijepo i ugodno druženje uz ukusnu i besplatnu hranu jer lovci će kuhati za građane i humanitarne potrebe. Dođite, proveselimo se i nastavimo ovu našu dobru tradiciju – rekao je gradonačelnik Puljašić.

Otvorenje manifestacije predviđeno je 1.svibnja u 10,45 sati, a natjecatelji će se okupiti već od ranih jutarnjih sati. U 14,00 sati krenut će ocjenjivanje, a dodjela nagrada planirana je u 15,00 sati.

-Uz natjecanje, građane očekuje cjelodnevni zabavni program i nastup Tamburaškog sastava Zlatna dolina – dodao je gradonačelnik Puljašić.

Porcije čobanca će se dijeliti građanima besplatno, a u suradnji s Caritasom Požeške biskupije prikupljat će se novčani prilozi za humanitarne svrhe.

blank
close

Prijavi se na tjedni Newsletter!

Komentiraj:Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Translate »
Postavke kolačića