Garavuše nastupaju među brojnim poznatim izvođačima na festivalu Pjesme Podravine i Podravlja

Autor: DK

KUTJEVO/PITOMAČA – Sve je spremno za 24. glazbeno izdanje festivala Pjesme Podravine i Podravlja koji će se u petak, 10. lipnja, i subotu, 11. lipnja, održati u školskoj sportskoj dvorani Osnovne škole Petra Preradovića u Pitomači s početkom u 21 sat.

Posljednje pripreme za još jedan glazbeni festival Pjesme Podravine i Podravlja u Pitomači privode se kraju. Tematski podijeljen u dvije festivalske večeri – Večer popularnih tamburaških skladbi i Večer folklornih i etno skladbi Podravine i Podravlja – festival će okupiti mladost i iskustvo. Pitomačka je pozornica uvijek bila otvorena mladim i manje poznatim kvalitetnim izvođačima, jednako kao i renomiranim imenima hrvatske glazbe.

Ove će godine svoje glazbeno umijeće i rad pitomačkoj publici predstaviti 42 izvođača i sastava. Iz festivala Pjesme Podravine i Podravlja poručuju kako su ove godine uveli novitete. Publiku će dočekati drugačija pozornica nego prijašnjih godina, a zahvaljujući Virovitičko-podravskoj županiji koja je, u suradnji s Razvojnom agencijom VIDRA te odgojno-obrazovnim ustanovama, provela projekt energetske obnove zgrade i školske športske dvorane u kojoj će se održati festival, ove će godine atmosferu zagrijavati isključivo dobre skladbe.

Na jednoj od festivalskih večeri posjetitelje će dočekati pravo glazbeno iznenađenje. O čemu se točno radi, ne želi se otkriti, a svi dovoljno znatiželjni sve će saznati na 24. glazbenom festivalu Pjesme Podravine i Podravlja.

Prvog dana 10. Lipnja nastupit će STJEPAN JERŠEK ŠTEF, RAVNICA, KAS, DRAŽEN ŽANKO, GARAVUŠE (izvest će pjesmu autora glazbe i teksta Josipa Plivelića, te aranžmana i Aleksandra Homokija), CURE IZ CENTRA , ŠOKCI , SAVSKI VALOVI i drugi, dok na Večeri etno i folklornih skladbi Podravine i Podravlja u subotu gostuju BORIS ĆIRO GAŠPARAC, BARBARA OTHMAN , ĐUKA ČAIĆ, MARIJA PAVKOVIĆ SNAŠA, ŽIGA, SINIŠA CMRK, PODRAVSKI MUŽIKAŠI, VESELI PODRAVCI, SOKOLI itd.

/Foto: Fb Garavuše/

Komentiraj:

Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: