FRANJO LUCIĆ: Očekujemo da birači u drugom krugu prepoznaju naš program

Autor: Jelenko Topić

POŽEGA –  Nakon nedjeljnih lokalnih izbora predsjednik Županijskog odbora HDZ-a Franjo Lucić iznio jer ocjenu pred novinarima istakavši da su HDZ i njihovi koalicijski partneri polučili izniman rezultat, te zahvalio stranačkim ljudima i biračima.

Dodao je da je izbore obilježili velika zainteresiranost nezavisnih lista, te izrazio nadu da će i oni birači koji to nisu učinili u prvom prepoznati  u drugom krugu njihov izvorni program posebice u oblasti gospodarstva.

-Općina Jakšić pod vodstvom Ivice Kovačevića napravila je velike zahvate u razvoju, a u gradu Požegi nismo bili zadovoljni radom dosadašnjeg pojedinca pa je stranka odlučila da nova osoba treba doći na čelo grada, a uz pojačan tim Darko Puljašić je dosljedno predstavio program, te je njegov rad pokazatelj dobrih rezultata- istakao je Lucić i nadodao da smatra da je pobjeda na izborima rezultat dobrog gospodarskog programa HDZ-a.

Nastavljajući je izrazio ponos  na ostvarene rezultate kandidata za gradonačelnike i načelnike, kao i župana, a želja da pobijede u prvom krugu u svim jedinicama nije ostvarena jer je u Požegi bilo sedam, te u Jakšiću četiri kandidata, pa to je bilo teško ostvarivo.

Njegova su očekivanja da će se to odraditi u drugom krugu kako bi lokalna samouprava mogla dobro funkcionirati u suradnji sa središnjom državnom vlasti.

Više iz kategorije

 

Uvjeti korištenja | Politika privatnosti i kolačići (EU) | Oglašavanje | Impressum

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva
Josipa Jurja Strossmayera 341,
31000 Osijek

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva Josipa Jurja Strossmayera 341, 31000 Osijek