/FOTOGALEROJA/ Više od četiri stotine sudionika pilo i jelo u kaptolačkim vinogradima

Autor: D.K.

“Ideš i piješ” naziv je manifestacijre koja je u Kaptolu okupila preko četiri stotine sudionika iz svih krajeva Hrvatske. Po drugi puta i vrlo uspješno organizirala ju je kaptolačka Uduga “Čašica”. Sudionici su prolazili stazom kroz kaptolačko vinogorje odakle seže živopisni pogled na Požešku kotlinu.Na ruti u dužini od oko dvanaest kilometara sudionike su dočekivali vinari, pivari i predstavnic idestilerija. O ishrani se brinuo požeški “Fanky fud” koji je ponudio njihovu sve popularniju inovaciju, čobanac u pecivu.
Tako su se na ruti pila vina Vinarije Kaptol, OPG Hrvoja Pavlovića, Vinarije Soldo iz Vetova, Podrumarstva Perak iz Kutjeva, OPG Mikić iz Kaptola, Vinarije Denija Pavić iz Vetova,OPG Štefka iz Kaptola, Vinarije Tandara iz Kutjeva, Vinarije Romić iz Požege.Također su se pile i prirodne voćne rakije destilerije Šimić iz Požege te destilati destilerije “Craft spiritus” iz Kaptola. Točilo se i pivo Pivovare Slavonika iz Pakraca.
Sudionici su uplatom kotizacije osim neograničene degustacije vina, rakija i hrane dobili majicu manifestacije, ruksak sa logotipom i čašu za degustaciju.Na kraju je po povratku sa staze na središnjem kaptoločkom trgu, Vilima Korajca, organizirano druženje i koncert uz glazbeni sasatv “Paori” te Matihju Cvek i Funkensteinse.Nakon njih glazbu je birao DJ Kuzzi.
Sudionici na kraju nisu krili zadovoljstvo izuzetnom organizacioim i bogatom ponudom za uplaćene novce kao i ljepotom kaptolačkog vinogorja.

Foto; D. Mirković

Više iz kategorije

enterslots kdslots777 vegasgg autospin88 jempol88 playbet88 luxury333 fit188 bigdewa megahoki88 warung168 gas138 nusa365 gebyar123 kencana88 max77 garuda999 koinvegas mantul138 autowin88 emas168 pusatwin ajaib88 monsterbola bonus138 kencana88 koko138 bet88 dragon77 dunia777 bigdewa jakartacash 7winbet emas138 toto slot