Požega.eu
Promjena teme
Prijava
Pretraži Požega.eu

/FOTOGALERIJA/ Vrhunske zlatne kapljice privukle brojne posjetitelje u Kutjevo: Predstavljena po prvi puta i graševina Vinkomir berbe 2022.

PRIJE 1 GODINU
TEKST: D.K.

Prijavite se da možete ocijeniti članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prilagodba teksta
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED
Požega.eu | /FOTOGALERIJA/ Vrhunske zlatne kapljice privukle brojne posjetitelje u Kutjevo: Predstavljena po prvi puta i graševina Vinkomir berbe 2022. Požega.eu | /FOTOGALERIJA/ Vrhunske zlatne kapljice privukle brojne posjetitelje u Kutjevo: Predstavljena po prvi puta i graševina Vinkomir berbe 2022.

PRIJE 1 GODINU
TEKST: D.K.

Prilagodba teksta ▼
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

U sklopu Festivala graševine u Kutjevo upriličen je Dan otvorenih podruma, Vinari su otvorili vrata u svojim podrumima i ugostili sve one koji su željeli kušati neke od vrhunskih vinskih kapljica.

Posjetili smo neke od vinara u njihovim i uvjerili se u gostoprimstvo svakog od njih. Najveći odaziv bio je i podrumu Kutjeva d.d., Vinarije Perak, Tandara i dr.

U vinariji Kutjevo je gostima ispričana povijest vinarije gdje su gosti imali priliku vidjeti jedan od najstarijih vinskih podruma. Tamo su gosti imali privilegiju kušati vrhunsku graševinu Vinkomir berbe 2022. Ova izuzetna vina predstavljena su gostima po prvi puta što je kroz razgovor s gostima naglasio Damjan Oreć koji je dočekao više organiziranih i najavljenih grupa.

Srdačnost se mogla osjetiti i u Vinariji Perak Kutjevo te Soldo u Vetovu gdje su gosti mogli čiti i one male tajne o proizvodnji vinske kapljice.Foto: M. Karačić i D, KrstanovićOcijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.