[FOTOGALERIJA] U srazu dvije najbolje ekipe slavio Cor doo

Autor: D.K.

Ekipa Cor-a doo pobjednik je 31. Božićnog malonogometnog turnira Požega 2022, turnira koji nosi epitete jednog od najboljih u Salvoniji i Baranji. Protivnici su im bila također odlična ekipa Café bara Samson.

Tek nakon boljeg izvođenja sedmeraca znao se pobjednik jer je regularni dio utakmice završio neodlučno 1:1. U finalu su se našle dvije ponajbolje ekipe o čemu govori i podatak da su one zadnjih nekoliko godina naizmjenično osvajale naslov pobjednika ovog prestižnog turnira.

Sjajna finalna večer u požeškom Grabriku. Više od 1300 gledatelja popunili su sva sjedišta, prolaze i stepeništa, stajalo se na svim mogućim mjestima. Sportski novinari su procjenili da je ovo rekord dvorane.

Finalu seniora predhodio je dvoboj za treće mjesto između ekipa Prvče i Elite Academy Play fitnessa. Pobjedom od 4:1 Prvča osvaja naslov trećeplasiranih.

Finalisti turnira ne samo da su vrhunski sportaši već su izuzetno humani. Svoje nagrade, Cor doo, osvojenih 20 tisuća kuna donirao je Dječjem odjelu Opće županijske bolnice Požega. Samson svoju nagradu od 10 tisća kuna poklonio je obitelji Kovačević iz Velike čija se kći Ivone liječi od leukemije.

Pehare, medalje i nagrade ekipama i najboljim pojedincima je uručio dr. Željko Glavić, gradonačelnik Grada Požege. Na turniru je Matko Kovačević proglašen za najboljeg vratara, Valentino Podobnik sa devet golova najbolji je strijelac, a za igrača turnira je Ivan Jakešević.

Tekst i foto: D. Mirković

Više iz kategorije

 

Uvjeti korištenja | Politika privatnosti i kolačići (EU) | Oglašavanje | Impressum

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva
Josipa Jurja Strossmayera 341,
31000 Osijek

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva Josipa Jurja Strossmayera 341, 31000 Osijek