/FOTOGALERIJA/ Roštiljada u Zarilcu koja će ostati mnogima dugo u sjećanju: “Dolazimo i nagodinu s još većim brojem svojih prijatelja koji će se natjecati”

Autor: D.K.

Uz više od 50 ekipa koje su se natjecale na Roštiljadi u Zarilcu najbolji među najboljima bili su iskusni gurman majstori iz susjedne Brodsko-posavske županije, članovi Udruge „Dubovac“ iz Bilog Briga kojima je pripala prva nagrada. Drugo mjesto pripalo je, može se reći domaćoj ekipi članovima Mjesnog odbora Zarilac, a treće “Direktorima, ekipa koju su predvodili Marijan Matić i Mario Tomić uz asistenciju s drugim vrstama delicija Denisom Soldom.

Nagrade, povelje i roštilj, pobjednicima su uručili gradonačelnica Pleternice Marija Šarić, njen zamjenik Domagoj Katić i Ivan Aračić, predsjednik ŠRD „Londža“.

Stručna komisija predvođena prvakom Hrvatske u roštilju Željkom Turalijom iz Valpova odradila je odgovoran posao na čemu im se posebno zahvalio zamjenik pleterničke gradonačelnice Domagoj Katić koji je dao svoje veliki doprinos u organizaciji manifestacije koja će ostati u dugom sjećanju, ne samo natjecateljima već i brojim posjetiteljima.

U organizaciji “Roštoljade” sudjelovalo je Sportsko ribolovno društvo „Londža“ iz Zarilca, grad Pleternica, Turistička zajednica grada Pleternice i pleternička Udruga „Mladi za mlade“ kojoj je prethodila biciklijada koja je od starta Trga bećarca u Plternici bio cilj ribnjak u Zarlicu gdje se održavao središnji dio manifestacije.

Izvlačenjem startnih brojeva, nagradu, bicikli ove je godine dobila Marija Kuprešak iz Viškovaca. Za sve sudionike biciklijade i posjetitelje Lovačko društvo „Vražjak“ iz Sesveta pripremilo je lovački čobanac kojemu je uz sve druge delicije koje su se pripremale malo tko mogao odoljeti.

Za glazbeni program na pozornici pobrinuo se poznati tamburaški sastav iz Davora “Satir”, a svoja “glazbala” koristilo je i još nekoliko tamburaških sastava koji su se članovi natjecali ili su došli kao posjetitelji “Pet tambura” i “Gazde”.

Zamjenik pleterničke gradonačelnice Domagoj Katić zahvalio se posebno i domaćinima, članovima ŠRD Londža iz Zarilca koji su također dali veliki doprinos kako bi manifestacija bila na najvišoj razini.

Foto: D. Mirković

Više iz kategorije

kdslots777 luxury333 batman138 rajacuan max77 fit188 ajaib88 megahoki88 warung168 emas168 7winbet mantul138 koko138 brobet77 gaco88 vegashoki88 bonus138 rupiah138 gila138 abcslot monsterbola garuda999 sikat88