/FOTOGALERIJA/ PRAZNIK RADA U POŽEŠKOM „PLAMENU“: Treba se udružiti i organizirati protiv podjela

Autor: DK

BLIZU 300 ZAPOSLENIKA SLAVILO U VELIKOJ

VELIKA – Po tradiciji Podružnica Slavonsko-baranjskog sindikata u tvrtki „Plamen“ u suradnji sa upravom te tvrtke organizirala je proslavu Praznika rada 1. svibnja u prostoru odmarališta na veličkim livadama gdje se okupilo blizu 300 zaposlenika, a nazočio je i dio zaposlenika našičke tvrtke „Hana“ koja je vlasnički povezana sa „Plamenom“.

-Čestitam vam vaš praznik, pozdravljam čelništvo Slavonsko-baranjskog sindikata, članove uprave i sve uposlene, a nadam se i ubuduće nastavku dosadašnje uspješne suradnje – kazao je u pozdravnoj riječi predsjednik sindikata u „Plamenu“ Željko Obradović. Nazočili su predsjednik središnjice Slavonsko-baranjskog sindikata Dragutin Šmerda, predstavnik Saveza samostalnih sindikata Mato Stanković i drugi gosti.

-„Plamen“ je stalno uspješna tvrtka, u sadašnjem trenutku osjeća se problem kvalitetne radne snage, a dogovorom smo kolektivni ugovor produžili na još tri godine – kazao je čestitajući svima Praznik rada Dragutin Šmerda i dodao da je najavljeno dizanje visine plaća zaposlenika ove tvrtke. Po njegovim riječima radnici iz zemlje odlaze ponajviše zbog niskih primanja i egzistencije.

-Apeliram na mlade da se udruže i organiziraju protiv podjela jer ako nismo organizirani socijalni partner nas ne doživljava na prvi način – naglasio je na kraju Šmerda.

Tijekom cjelodnevnog druženja radnici i gosti su imali zajednički ručak uz napitke, a svojim nastupom zabavljali su ih članovi tamburaškog sastava „Srce bećarsko“.

Foto: D. Mirković

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank

 

Komentiraj:

Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: