/FOTOGALERIJA/ Požežanini Vjekoslav Pavelić prvi a Antonijo Čiko unatoč padu drugi

Autor: D.M.

Autodrom Glavica bio je proteklog vikenda poprište motociklista iz Hrvatske i inozemstva koji su vozili posljednju ovogodišnju utrku na Međunarodnom otvorenom prvenstvu Hrvatske u cestovnim moto-utrkama. Brojni gledatelji uživali su u dvodnevnim, gladijatorskim vožnjama u kojima se često do prolaska kroz cilj nije znao pobjednik. Osim atraktivnih vožnji, bilo je padova motociklista, slavlja uz spaljivanje guma motocikla na asfaltu, bengalske vatre, dobre ugostiteljske ponude pod šatorom. Sve u svemu jedna je Glavica, atraktivna, neponovljiva.
Nastupila je i nekolicina požeških vozača među kojima treba istaći Vjekoslava Pavelića, prvaka Hrvatske u klasi 9, inače sina umirovljenog brigadira Krešimira Pavelića višestrukog državni prvak u motociklizmu. Tu je i Antonijo Čiko koji je u borbi za naslov prvaka izletio sa staze i prekinuo utrka, ali je zbog predhodnih vrhunski vožnji zadržao drugo mjesto. U klasi Amatera nekoliko pleterničana se također penjalo na pobjedničko postolje.
Recimo na kraju da je organizator ove uspješne utrke bio požeški Moto-klub „Sokol“ na čijem je čelu brigadir Krešimir Pavelić koji zaslužuje sve čestitke za vrhunsku i zahtjevnu organizaciju.

Foto: D. Mirković

Više iz kategorije

kdslots777 luxury333 batman138 rajacuan max77 fit188 ajaib88 megahoki88 warung168 emas168 7winbet mantul138 koko138 brobet77 gaco88 vegashoki88 bonus138 rupiah138 gila138 abcslot monsterbola garuda999 sikat88