Požega.eu
Promjena teme
Prijava
Pretraži Požega.eu

/FOTOGALERIJA/ Požežanini Vjekoslav Pavelić prvi a Antonijo Čiko unatoč padu drugi

PRIJE 2 GODINE
TEKST: D.M.

Prijavite se da možete ocijeniti članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prilagodba teksta
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED
Požega.eu | /FOTOGALERIJA/ Požežanini Vjekoslav Pavelić prvi a Antonijo Čiko unatoč padu drugi Požega.eu | /FOTOGALERIJA/ Požežanini Vjekoslav Pavelić prvi a Antonijo Čiko unatoč padu drugi

PRIJE 2 GODINE
TEKST: D.M.

Prilagodba teksta ▼
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

Autodrom Glavica bio je proteklog vikenda poprište motociklista iz Hrvatske i inozemstva koji su vozili posljednju ovogodišnju utrku na Međunarodnom otvorenom prvenstvu Hrvatske u cestovnim moto-utrkama. Brojni gledatelji uživali su u dvodnevnim, gladijatorskim vožnjama u kojima se često do prolaska kroz cilj nije znao pobjednik. Osim atraktivnih vožnji, bilo je padova motociklista, slavlja uz spaljivanje guma motocikla na asfaltu, bengalske vatre, dobre ugostiteljske ponude pod šatorom. Sve u svemu jedna je Glavica, atraktivna, neponovljiva.
Nastupila je i nekolicina požeških vozača među kojima treba istaći Vjekoslava Pavelića, prvaka Hrvatske u klasi 9, inače sina umirovljenog brigadira Krešimira Pavelića višestrukog državni prvak u motociklizmu. Tu je i Antonijo Čiko koji je u borbi za naslov prvaka izletio sa staze i prekinuo utrka, ali je zbog predhodnih vrhunski vožnji zadržao drugo mjesto. U klasi Amatera nekoliko pleterničana se također penjalo na pobjedničko postolje.
Recimo na kraju da je organizator ove uspješne utrke bio požeški Moto-klub „Sokol“ na čijem je čelu brigadir Krešimir Pavelić koji zaslužuje sve čestitke za vrhunsku i zahtjevnu organizaciju.

Foto: D. Mirković

Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.