Požega.eu

[[FOTOGALERIJA] NOVOGODIŠNJA MOTOCORSS UTRA NA VILARAMA: Mihael Pandžić pobjednik

PRIJE 9 MJESECI
D.M.

Prijavite se da možete ocijeniti članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Požega.eu | [[FOTOGALERIJA] NOVOGODIŠNJA MOTOCORSS UTRA NA VILARAMA: Mihael Pandžić pobjednik Požega.eu | [[FOTOGALERIJA] NOVOGODIŠNJA MOTOCORSS UTRA NA VILARAMA: Mihael Pandžić pobjednik

PRIJE 9 MJESECI
D.M.

Motociiklist Mihael Pandžić pobjednik je Novogodišnje motocross utrke na stazi Vilare pokraj Požege čiji je start bio točno u podne. Njemu je uspjelo prvi provesti tri kruga u konkurenciji više od četrdeset vozača iz Slavonskog Broda, Slatine, Našica, Miholjca, Osijeka, Nove Gradiške, Osijeka , Đurđevca i Požege.Mihaelu je pripao šampanjac organizatora utrke Moto kluba Požega Promet i da prvi konzumira grah skuhan u kazanu.

Pored motociklista domaćina bili su tu i članovi požeških klubova “Tsunami” i “Independente”. Za sve natjecatelje i gledatelje organizator je skuhao grah, a ovoga puta su to učinili Lidija i Antonio Milobara i Dinko Orešković.

Utrka je počela odavanjem minute šutnje nedavno preminulom članu kluba Stjepanu Buturcu zvanom Pipe.

Inače ova je utrka na prvi dan Nove godine započela spontano prije 13 godina kada se nekolicina požeških motociklista nakon napornog dočeka i proslave došla motociklima osvjžiti na Vilare. Iz godine u godinu se okuplja sve više motociklista ne samo iz Požege već i šire. U zadnje vrijeme je sve popularnija u sjevernoj Hrvatskoj.

Tekst i foto: D. Mirković

Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.