[FOTOGALERIJA] Katarinska zabava okupila oko 150 umirovljenika s područja županije

Autor: Jelenko Topić

Matica umirovljenika Požeško-slavonske županije organizirala je u svečanoj dvorani Gloria u Požegi svoju tradicionalnu Katarinsku zabavu posvećenu blagdanu svete Katarine. Okupilo se oko 150 umirovljenika iz gradova i općina ove županije.

-Želim svim Katarinama, Kata, Katicama i drugim imenjakinjama sretan imendan, a naša matica je ovom priredbom zaključila svoje ovogodišnje aktivnosti, te smo potpuno ostvarili planove rada – istakao je u pozdravnoj riječi predsjednik Matice umirovljenika Požeško-slavonske županije Nediljko Nenadić.

Pozdravne riječi uputila je i Jelka Mandić, koja je boravila na rehabilitaciji u Banji Vrućici iz Teslića u susjednoj Bosni i Hercegovini pozvavši umirovljenike na rehabilitaciju u taj poznati zdravstveno-lječilišni centar.

Za ovu prigodu priređena je zajednička svečana večera sa nizom pića, a za dobru zabavu pobrinuo se glazbeni sastav Kutjevački maligani kojega čine Goran Jugović na klavijaturama i Marko Kraljević na gitari.

Oni su izveli niz odabranih pjesama sa prizvukom nostalgije koje su desetke umirovljenika i umirovljenica nakratko vratile u doba njihove mladosti.

Uz niz veselih pjesama i plesova bilo i kola tako da je veselje nazočnih trajalo do kasnih noćnih sati uz izuzetno  dobro raspoloženje.

Foto: D. Mirković

Više iz kategorije

 

Uvjeti korištenja | Politika privatnosti i kolačići (EU) | Oglašavanje | Impressum

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva
Josipa Jurja Strossmayera 341,
31000 Osijek

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva Josipa Jurja Strossmayera 341, 31000 Osijek