Požega.eu
Promjena teme
Prijava
Pretraži Požega.eu

[FOTO] U Kutjevu po prvi puta održana revija ”Vlasnik i Pas”

PRIJE 1 GODINU
TEKST: kutjevacki.hr

Prijavite se da možete ocijeniti članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prilagodba teksta
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED
Požega.eu | [FOTO] U Kutjevu po prvi puta održana revija ”Vlasnik i Pas” Požega.eu | [FOTO] U Kutjevu po prvi puta održana revija ”Vlasnik i Pas”

PRIJE 1 GODINU
TEKST: kutjevacki.hr

Prilagodba teksta ▼
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

Jučer je u Kutjevu na pomoćnom terenu ŠRC Kutjevo u organizaciji Grada Kutjeva i Kinološke udruge Požega u sklopu Kulturnog Ljeta u Kutjevu održana po prvi puta revija “Vlasnik i pas” koja je privukla veliki broj ljubitelja pasa i znatiželjnih posjetitelja. Ovo jedinstveno događanje okupilo je 29 natjecatelja sa svojim ljubimcima raznih pasmina. Događaj je otvorio gradonačelnik Josip Budimir koji je istaknuo da će Grad Kutjevo uvijek podržavati ovakve događaje koji promiču ljubav prema životinjama i zajedništvo među našim sugrađanima. Ove manifestacije ne samo da nas oduševljavaju, već i pružaju priliku za edukaciju o odgovornom vlasništvu i brigom o našim četveronožnim prijateljima. Hvala svima koji su sudjelovali u organizaciji ove revije, kao i vlasnicima pasa i njihovim ljubimcima koji su svojim prisustvom uveličali ovaj događaj – za kraj je istaknuo gradonačelnik.

Revija je bila prilika da vlasnici pasa pokažu svoju posvećenost, ljubav i odanost prema svojim četveronožnim prijateljima. Natjecatelji su s ponosom predstavljali svoje pse, ističući njihove posebnosti i talente kroz razne zadatke i izvedbe. Nastupi poslušnosti psa bili su posebno zanimljivi i impresivni. Sudionici su pokazali iznimno dobro trenirane pse koji su izvodili niz zapovijedi.Žiri je na kraju odlučio da je ukupni pobjednik Tihana Pulić iz Požege sa svojim psom imena ”Foxy” koji je pokazao izrazitu poslušnost i dresiranost u odnosu na ostale natjecatelje. Svaki natjecatelj je bio poseban u svojoj izvedbi i publika je zaista mogla uživati u svakom nastupu. Nadamo se ovakvom događaju i iduće godine i uz još više natjecatelja. Nagradu za sve sudionike osigurala su sponzori firma Husse – proizvodi za kućne ljubimce i firma Nekmar pet nutrition Hrvatska.

Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

POŽEGA VREMENSKA PROGNOZA
Izdvojeno
Novo