/FOTO/ Fešta za radnike, poslovne partnere i prijatelje: Preselio u nove prostore, petorica radnika položila majstorski ispit, uspješno se odrađuju poslovi na jadranskoj obali….

Autor: DK

VIDOVCI – Više je razloga zbog kojih je poznati požeški gospodarstvenik Tomislav Čabraja iz Vidovaca, vlasnik Elektro teama ovih dana organizirao feštu prvenstveno za svoje radnike ali i poslovne partnere i prijatelje.
Tomislav zapošljava 25 vrijednih radnika koji su unazad kraćeg izvjesnog vremena sve prisutniji na jadranskoj obali gdje odogvorno rade na značajnim gradilištima, uvođenju i postavljanju elektro instalacija. Tvrtka Tomislava Čabraje inače se bavi s održavanjem i postavljanjem javne i svečane rasvjete, održavanjem, mjerenjem i atestiranjem elektro instalacija, pružanjem usluge auto korpe i svim drugim poslovima vezanim za elektor instalacije.

Još jedan od razloga za feštu je i taj što su petorica Tomislavovih zaposlenika položila majstorski ispit, a njih još nekoliko uspješno su završila potrebita osposobljavanja kako bi se svi poslovi kojima se pristupi odradili na ispravan i zakonit način.

Za pretpostaviti je da je razlog zajedništva i taj što je gospodin Čabraja prije pola godine kupio nove poslovne prostore u nekadašnjem vidovačkom Kamenolomu gdje je preselio cjelokupno poslovanje koje je prije obavljao u krugu obiteljskog doma.

Za pripremu vrhunskih gastro specijaliteta pobrinuli su se Tomislavovi prijatelji, Zvonko i Drago Miličević te Josip Bonić koji odgovorno obave sve ono što im se povjeri, u čemu su uvijek vrhunski dokazani.

Doznajemo da će ovih dana biti organizirana još jedna fešta za još jedne uzvanike na koju će prema svemu sudeći novinari biti pozvani uz uvjet da se ne dolazi s fotoaparatom.

Komentiraj:Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: