Formirali natjecateljsku ekipu mladeži, te ostvarili niz dobrih rezultata /FOTO/

Autor: Jelenko Topić

ZAKORENJE – Dobrovoljno vatrogasno društvo ovog sela sa 150 članova(8 izvršnih i 22 operativna) po tradiciji svake godine prvo u ovom kraju održi svoju izvještajnu godišnju skupštinu,a gosti su im bili zamjenik požeško-slavonskog župana Željko Jakopović, predsjednik Županijske vatrogasne zajednice Željko Petrović, županijski zapovjednik Josip Ugrin, zapovjednik JVP Požega Zdenko Mautner i dr.

-Imali smo niz radnih akcija i vježbi, nabavili dio opreme, uključili se u Kamp mladeži, dali potporu planinarima za pohod na Kapavac, motoristima za Motokestenijadu, a dobro surađujemo sa svim vatrogasnim zajednicama, brojnim društvima, školom itd. – ističe se u izvješću predsjednika ovog DVD Slavka Lončarevića koji je pročitala Stela Ivanović.

Zapovjednik Marko Radošić podnoseći svoje izvješće ističe 11 intervencija među kojima ih je najviše zbog požara i ispumpavanja bunara, a tajnik Matej Lončarević izvijestio je o radu podmlatka i mladeži čiju su formirali natjecateljsku ekipu, te sudjelovali na niz natjecanja ostvarivši vrijedne rezultate.

Izvješća su usvojena, te donijet plan rada kojim se predviđa nabava kombi vozila, izgradnja garaže, preventivne aktivnosti, nastavak organiziranja „Kupa Zakorenja“ za djecu i mladež, te vježbe i drugo.
Na kraju skupa dodijeljene su diplome za postignuta zvanja u vatrogastvu, a nakon skupštine svirao je sastav „2+2“ iz Nove Gradiške.

/Foto: D. Mirković/

Više iz kategorije

kdslots777 luxury333 batman138 rajacuan max77 fit188 ajaib88 megahoki88 warung168 emas168 7winbet mantul138 koko138 brobet77 gaco88 vegashoki88 bonus138 rupiah138 gila138 abcslot monsterbola garuda999 sikat88