“Fora” koja je mogla kobno završiti: Učenici požeške škole zavukli se pod most i snimali vlak dok je prolazio iznad njih

Autor: D.K.

Portal 24sata.hr objavio je večeras članak od kojeg se zasigurno mnogim roditeljima ledi krv u žilama. Kako neslužbeno doznajemo, sudionici ovog događaja su učenici OŠ Julija Kempfa, a što se točno dogodilo pročitajte u članku 24.sata koji prenosimo u cijelosti:

Grupica od desetero djece, po riječima čitatelja, mlađih od deset godina skrila se u unutrašnjost šuplje konstrukcije mosta nad rijekom Orljavom u Požegi te su čekali da prođe vlak, a sve su snimali mobitelom.

Ranije smo pisali o opasnoj novoj igri koja se širi među učenicima, a koja potječe s Tik-toka gdje učenici legnu posred ceste i čekaju da neko vozilo dođe sasvim blizu, a oni se potom izmaknu. Poanta je cijeli “postupak” snimiti, a potom objaviti na toj društvenoj mreži.  Upravo toj je “igri” u četvrtak svjedočio i naš čitatelj iz Požege.

– Grupica od desetak dječaka i djevojčica mlađih od deset godina skrila se u unutrašnjost šuplje konstrukcije mosta nad rijekom Orljavom te su čekali da prođe vlak – prepričava nam čitatelj tijek “igre” koja mu je, kako kaže, sledila krv u žilama.

– Vlak je zatrubio, a oni su počeli izlaziti iz konstrukcije i skakati na travu, smijali su se – govori i dodaje kako je zbog šuplje konstrukcije trenutak nepažnje dovoljan da prilikom prolaska vlaka netko podigne ruku na tračnice nakon čega bi se ozlijedio. Napominje i kako prilikom vožnje može iscuriti ulje, gorivo ili što god drugo što automatski može pasti na čovjeka koji se pod mostom nalazi.

Jedna je djevojčica snimala “incident”, a ostali su imali mobitele u rukama. Čitatelj kaže kako je u nekoliko navrata primijetio djecu na istom mjestu kako se na sličan način  “zabavljaju”. Čitatelj ih je pokušao upozoriti, ali su se razbježali, objavljeno je na portalu 24sata.hr.

Video ovog zastrašujućeg događaja pogledajte na linku

https://www.24sata.hr/news/pozeski-skolarci-zavukli-se-pod-most-i-snimali-vlak-je-trubio-748969

(tekst i foto: 24sata.hr)

Više iz kategorije

 

Uvjeti korištenja | Politika privatnosti i kolačići (EU) | Oglašavanje | Impressum

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva
Josipa Jurja Strossmayera 341,
31000 Osijek

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva Josipa Jurja Strossmayera 341, 31000 Osijek