„FIŠIJADA 2017.“: Pobjednik Josip Antolović (Beravci), drugi Ivica Pandurević (V. Kopanica),a treći Mario Matijević iz Požege

Autor: Jelenko Topić

POŽEGA – Čak 59 majstora za spravljanje ribljeg paprikaša iz cijele Slavonije sudjelovalo je na 23. Gastronomsko-turističkoj priredbi „Fišijada 2017.“ koju je pod pokroviteljstvom grada Požege u parku pokraj Orljave organizirala Turistička zajednica Požege.

Sudionike i brojne posjetitelje pozdravio je Zdenko Došen, predsjednik Ocjenjivačkog povjerenstva, a „Fišijadu“ je proglasio otvorenom gradonačelnik Darko Puljašić, koji je kasnije uručio nagrade pobjednicima. Uz njega su bili zamjenici gradonačelnika Mario Pilon i Ferdinand Troha.

-Tradicija se nastavlja, Slavonija i Baranja su u Požegi, ponosan sam na ovu priredbu i neka pobijedi najuspješniji-naglasio je tom prigodom gradonačelnik Puljašić.

Pobjednik je Josip Antolović iz Beravaca, drugoplasirani je njegov susjed iz Velike Kopanice Ivica Pandurević(oba Brodsko-posavska županija), dok je trećeplasirani Požežanin Ivica Matijević pa su im pripale nagrade organizatora.

Dok je trajalo spravljanje ribljeg paprikaša nastupio je zabavni sastav „Libreto band“, a četiri ugostitelja ovog kraja ponudili su posjetiteljima brojne specijalitete, ponajviše od riba.

Komentiraj:

Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: