Financijske nagrade učenicima koji su sudjelovali na natječaju “Kreativni i neovisni”

Autor: DK

POŽEGA – Natječaj “Kreativni i neovisni” povodom obilježavanja Mjeseca borbe protiv ovisnosti, treći puta su raspisali Požeško-slavonska županija i Zavod za javno zdravstvo, koji je bio otvoren od 12. prosinca prošle do 17. travnja ove godine, okrunjen je dodjelom nagrada u Županijskoj vijećnici kojom su prigodom uručene nagrade učenicima srednjih škola. Nagrade su primili učenici koji su bili najbolji u izražavanju kreativnog promišljanja o sredstvima ovisnosti.

Na natječaju su sudjelovale četiri srednje škole, požeška Gimnazija, Katolička Gimnazija, Ekonomska škola Požega, te Poljoprivredno prehrambena škola Požega. Povjerenstvo odabralo je najbolje radove u kategoriji najbolji individualni rad te najbolji grupni uradak.

Novčana nagrada od 450 kuna za najbolji individualni rad u kategoriji fotografija pripala je učenici Gimnazije Klari Čavar za rad pod nazivom „Zatvori oči pred ovisnostima“, te učenici Ekonomske škole Požega Heleni Crnković za rad pod nazivom „Što alkohol čini ljudima“.

Nagradu od 750 kuna dobila je učenica Katoličke gimnazije Ingrid Grgurić za film „Otvori oči“, a Ingrid je još toliko dobila i za plakat „Kocka života“. U kategoriji plakata novčane nagrade od 500 i 300 kuna dobile su još Ema Hiršman  učenica Katoličke gimnazije i ponovno Klara Čavar učenica požeške Gimnazije.

Novčane nagrade od po 250 kuna za najbolje grupne uratke dobile su učenice Katoličke Gimnazije Lea Mirković i Lorena Mandić za fotografiju „Zaštiti život, zgazi ovisnost“, te Ema Thur i Elizabeta Vuković za fotografiju „Radije biram.“  U kategoriji Film najbolji je rad  jednominutni film “Što je sreća” učenica Mellory Nekić, Patricije Gerbec, Marije Mijatović i Patricie Mršić. Novčana nagrada u iznosu od 500,00 kuna pripala je svakoj učenici.

Najbolji grupni rad u kategoriji plakata ostvarile su članice Školskog preventivnog tima Ekonomske škole Požega , Andrea Josipović, Nikolina Tutić, Ivona Teodorčević, Laura Vuić, Antonija Čirko, Bernardica Šarić, Viktorija Matijević i Monika Stazić, a svakoj učenici pripalo je 100,00 kuna. Van kategorije Povjerenstvo je iznosom od  250,00 kuna nagradilo učenike Poljoprivredno – prehrambene škole Marijana Ligenza i Josipa Dominika Crnjca za radijsku emisiju “Piti ili ne piti”.

Osim učenika koji su dobili novčane nagrade od 100 do 750 kuna, povjerenstvo je i sve škole čiji su učenici sudjelovali na natječaju odlučilo nagraditi iznosom od 1.000 kuna.

no images were found

 

Komentiraj:

Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: