Filmska uspomena na nekadašnji velički Dirty Old Festival na projekciji Art kina ovog četvrtka

Autor: DK

GFR Film video udruga iz Požege nastavlja projekcijama svoga  Art kina na otvorenom prostoru terase hotela Grgin dol koji je zaštićen od eventualnih padalina. Ovog četvrtka 13. kolovoza od 20 sati slijede dva zanimljiva dokumentarca.

Za požeški kraj posebno je zanimljiv dokumentarni film Drugi sutrašnji film je naslova „Dirty Old Festival“ zagrebačkog redatelja Vjerana Pavlinića iz 2007. godine koji govori o nekadašnjem istoimenom popularnom glazbenom festivalu koji se održavao u Velikoj kraj Požege. Nažalost prestao se organizirati što je velika šteta jer su takvu manifestaciju preuzele neke susjedne sredine iskoristivši prestanak priredbe u Velikoj koja je okupljala tisuća ljubitelja te vrste glazbe iz zemlje i inozemstva

Uz to bit će prikazan i film „Kad muzičari šokiraju“ Dubravka Jagatića nastao 2005. godine, koji tijekom 51 minute sadrži 14 priča s glazbene scene, a zbog sadržaja i glavnih vinovnika mogu se slobodno nazvati šokantnim.

Vremenske prilike neće utjecati na ovu predstavu na koju je ulaz slobodan, a posjetitelji su pozvani da nose maske, te održavaju neophodnu socijalnu distancu  zbog pandemije koronavirusa.

Komentiraj:Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Translate »