Europski šahovski šampion Šarić ponovo prvak RH – hotel „Grgin dol“ ga iznenadio tortom! /FOTO/

Autor: Jelenko Topić

IZA SPLIĆANINA SE PLASIRALI JOVANOVIĆ I STEVIĆ

POŽEGA – Nakon 11 dana i brojnih odigranih susreta završeno je pojedinačno Prvenstvo Hrvatske za šahiste kojemu je domaćin bio ŠK Požega. Sportski direktor tog kluba Nenad Vlašić zahvalio se sudionicima na nastupu jer su svojim ostvarenjima priredili prekrasne trenutke.

Prvak države je Splićanin Ivan Šarić, član ŠK Liburnija iz Rijeke, koji je nedavno postao prvakom Europe, pa mu je pobjednički pehar uz čestitke uručio predsjednik Hrvatskog šahovskog saveza Roland Tomašić, koji se zahvalio ŠK Požega i gradu na domaćinstvu i gostoprimstvu, te šahistima na korektnoj i fer borbi.

-Turnir je bio jak  i neizvjestan do zadnjeg trenutka, boravak u Požegi ugodan, a organizacija prvenstva dobra – kazao je prvak Šarić. Voditeljica poslovanja hotela „Grgin dol“ Marijana Pranjić iznenadila ga je darujući mu slavljeničku tortu koju su kušali sudionici prvenstva i gosti na njegovom završetku.

-Hvala svima za sudjelovanje, nadam se da vam je Požega ostala u lijepom sjećanju, a pozivam vas da dođete i dogodine ovdje na prvenstvo – kazao je čestitajući pobjednicima gradonačelnik Požege Darko Puljašić koji je uručio pehare drugoplasiranom i trećeplasiranom natjecatelju. To su Zoran Jovanović(Agroproteinka, Sesvete) i Hrvoje Stević(ŠK Zagreb).

Foto: D. Mirković

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank

 

Komentiraj:Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: