EKONOMSKA ŠKOLA POŽEGA – “Moj posao – moja budućnost”

POŽEGA – Ekonomska škola, Požega organizator je manifestacije „Moj posao – moja budućnost“, koja se 08. prosinca 2017. održava u obrtničkom domu u Požegi, pod pokroviteljstvom Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta i Požeško-slavonske županije. U sklopu manifestacije održat će se 2. Međužupanijski sajam vježbeničkih tvrtki te panel rasprava na temu “Poduzetništvo u Požeško-slavonskoj županiji”.

Svečano otvorenje manifestacije, uz nazočnost predstavnika Ministarstva i Županije održat će se od 10,00 sati, kada počinje i 2. Međužupanijski sajam vježbeničkih tvrtki (mjesto održavanja: Obrtnički dom).
Od 10,45 sati održat će se Panel rasprava na temu „Poduzetništvo u Požeško-slavonskoj županiji“ na kojoj će uspješni mladi poduzetnici razmijeniti svoja iskustva s učenicima kako bi ih potakli na otvaranje vlastitih tvrtki nakon obrazovanja i/ili usmjerili ih na daljnje obrazovanje s kojim će kasnije lakše pronaći radno mjesto.
Od 11,30 sati predviđena su dva predavanja koja će se održati u prostoru Gimnazije u Požegi – „Informiranje i savjetovanje o mogućnostima samozapošljavanja“ o mjerama aktivne politike zapošljavanja i samozapošljavanja (HZZ PU Požega) i o mogućnostima financiranja iz EU fondova (Regionalna razvojna agencija PSŽ – PANORA d.o.o.)

Ekonomska škola, Požega poziva sve sugrađane, a posebno poduzetnike da dođu na manifestaciju te sudjeluju na svim događajima, na kojima će imati priliku vidjeti da poduzetništvo u Požeštini, usprkos svim teškoćama i dalje postoji, a imati će priliku i čuti mnogo korisnih informacija.

0 Comment