Ekipe Luksemburga i SAD-a dolaze na međunarodni konjički turnir u Pleternicu

Autor: D.K.

Lijepa vijest za ekipu KK Pleternica, naime kako su i sami objavili, ove godine po prvi put ekipa Luksemburga dolazi na najveći konjički turnir u Hrvatskoj, onaj u Pleternici. Nije niti čudo da organizator ne skriva zadovoljstvo tom činjenicom.

– Svaka nova nacija koja dođe nas veseli, a raduje nas i povratak vozača iz SAD-a kojeg smo prvi i zadnji put imali prije par godina. Učinili smo dosta po pitanju organizacije i promocije turnira, izgradili potpuno novu maratonsku stazu i vjerujem kako ćemo u skoro vrijeme doseći svoj cilj – biti među najboljih 5 turnira u svijetu – istaknuo je Ivica Katić, predsjednik KK Pleternica.

Suradnja sa Gradom je kao i uvijek na visokoj razini navode iz KK Pleternica.

– Nama je zadovoljstvo biti dijelom lipanjskih aktivnosti i izuzetno smo zahvalni Gradu Pleternici i gradonačelnici Šarić što imamo odličnu suradnju i što nas prati u svim našim aktivnostima – ističe.

Pleternica ove godine očekuje i vozače iz Italije, Mađarske, Slovenije, Poljske, Srbije te naravno domaće vozače iz Hrvatske.

– Prijave su otvorene do 9. lipnja pa ćemo tek tada znati konačan broj vozača, ali ono što znamo je da među natjecateljima vlada jedna pozitivna atmosfera što se tiče Pleternice tako da vjerujem da ćemo imati najveći broj vozača ikada – zaključuje Katić.

Više iz kategorije

kdslots777 luxury333 batman138 rajacuan max77 fit188 ajaib88 megahoki88 warung168 emas168 7winbet mantul138 koko138 brobet77 gaco88 vegashoki88 bonus138 rupiah138 gila138 abcslot monsterbola garuda999 sikat88