Ekipe iz Oriovca odnijele sve tri nagrade na drugoj Kutjevačkoj fišijadi /FOTO/

Autor: D.K.

KUTJEVO -Po drugi puta održana je Kutjevačka fišijada u slopu tradicionalne manifestacije “Martinje u Kutjevu”. Dvadesetak ekipa se odazvalo koje su odmjerili snage u gurmanskom umijeću, a organizator te manifestacije je bio Caffe bar Kutjevo vl. Ivice Nikolića uz pokroviteljstvo grada Kutjeva i tamošnje Turističke zajednice.

Slobodno se može reći da je to bilo međužupanijsko natjecanju uz kuhanje fiš paprikaša jer su natjecatelji došli iz više županija, uz Požeško-slavonsku i iz Osječko-baranjske, Brodsko-posavske, Vukovarsko srijemske te Virovitičko-podravske, odnosno mjesta, Vetova, Vođinaca, Oriovca, Vinkovaca, Batrine, Orahovice, Našica, Slavonskog Broda, Našica i dr.

Za pobjednike su osigurane vrijedne nagrade sponzora. prvo mjesto je i bogatu nagradu odnio je Željko Pucić, drugo mjesto Marijan Roginić, a treće mjesto Mladen Haring, svi članovi ŠRD Šaran iz Oriovca.

Svoj doprinos u održavanju i organiziranju Kutjevačke Fišijade dalo je Hrvatsko Pleninarsko Vidim iz Kutjeva kao i brojni vinari i vinogradari iz kutjevačkog kraja te OPG-ovci, proizvođači meda Egner, Benčić i Hora i OPG Ribičić iz Grabarja.

Fiš deliciju ocjenjivala je provjerena komisija u sastavu, Zvonko Škopec, Pavle Bošnjak i Nada Sarajlić na koje nitko nije imao primjedbi. 

/Foto: D. Mirković/

Više iz kategorije

 

Uvjeti korištenja | Politika privatnosti i kolačići (EU) | Oglašavanje | Impressum

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva
Josipa Jurja Strossmayera 341,
31000 Osijek

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva Josipa Jurja Strossmayera 341, 31000 Osijek