Požega.eu

Ekipa požeško-slavonske policije pobjednik 18. Malonogometnog turnira Grada Požege

PRIJE 2 GODINE
TEKST: D.K.

Prijavite se da možete ocijeniti članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Požega.eu | Ekipa požeško-slavonske policije pobjednik 18. Malonogometnog turnira Grada Požege Požega.eu | Ekipa požeško-slavonske policije pobjednik 18. Malonogometnog turnira Grada Požege

PRIJE 2 GODINE
TEKST: D.K.

Ekipa PU požeško-slavonske  pobjednik je tradicionalnog 18. Malonogometnog turnira Grada Požege u organizaciji Požeškog športskog saveza i pod pokroviteljstvom Grada Požege, a koji se održava u prigodi Dana grada i Grgureva. Nastupilo je devet ekipa sastavljenih od djelatnika ustanova i poduzeća s područja grada Požege.

Ekipe su bile raspoređene u tri skupine po tri ekipe, a u polufinale su se plasirali pobjednici skupina - Policijska uprava požeško-slavonska, HEP i Grad Požega, dok je Color Emajl prošao u drugi krug kao najbolja drugoplasirana ekipa.

Prvo mjesto osvojili su igrači Policijske uprave požeško–slavonske koji su u finalu rezultatom 3:0 pobijedili ekipu Grada Požege.

Pobjednicima je pehar uručio zamjenik gradonačelnika Grada Požege dr. sc. Borislav Miičević.

Za Policijsku upravu naslov su osvojili Ivan Rezo, Ivan Josipović, Franjo Kolomaz, Ivan Škoda, Josip Petković, Štefo Odobašić, Siniša Jelić, Ivan Bosanac i Ivan Koči.

Čestitamo našim djelatnicima na pobjedi te im želimo mnogo sreće u daljnjim sportskim natjecanjima!Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.