Požega.eu
Promjena teme
Prijava
Pretraži Požega.eu

Ekipa čaglinske škole ʼTeletabisi Jasikʼ pobjednik trećeg školskog pub kviza

PRIJE 3 TJEDNA
TEKST: I. Tomić

Prijavite se da možete ocijeniti galeriju. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

PRIJE 3 TJEDNA
TEKST: I. Tomić

Osnovna škola Stjepana Radića u Čaglinu organizirala je treći školski pub kviz u kojemu je u natjecateljskoj, ali i zabavnoj atmosferi, svoje znanje odmjerilo 12 ekipa. Poslije 75 pitanja u tri kruga napete borbe, zasluženu pobjedu ostvarila je ekipa "Teletabisi Jasik" sa 48 bodova, a nastupala je u sastavu: Ivano Bošnjak, Mateo Burivoda i Mateo Pajestka.


O drugom mjestu odlučivalo je dodatno pitanje procjene jer su dvije ekipe imale po 45 bodova, "Draženove palačinke" (Andrej Bošnjak, Siniša Panić i Robert Radivojević) i "Cu" (Dario Damjanović, Luka Šutić i Gabrijel Tomac). Bliži točnom odgovoru bile su "Draženove palačinke" i osvojile „srebro“, a ekipa "Cu" zauzela je treće mjesto.


Osim natjecanja učenika, ovaj put je sudjelovala i jedna ekipa izvan konkurencije, a nastupala je u sastavu: pedagoginja Ljiljana Đurđević, učiteljica Nikolina Pastuović i bivša učenica škole Lorena Švajda. Knjižničar i organizator Emir Džaferović zahvalio im je na pomoći u organizaciji kviza.


-Pohvale i čestitke zaslužuju svi sudionici natjecanja, a treba napomenuti da je najslabiji rezultat bio s osvojenih solidnih 27 bodova. Posebno vrijedi izdvojiti najmlađu sudionicu kviza Petru Obradović, učenicu četvrtog razreda-kazao je E. Džaferović.

Ocijenite galeriju

Prijavite se da možete ocijeniti ovu galeriju. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovu galeriju. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

POŽEGA VREMENSKA PROGNOZA
Izdvojeno
Novo