Dvojica vozača s velikim koncentracijom alkohola sudjelovala u prometnim nesrećama

Autor: DK

POŽEGA – Možda je i zabrinjavajuće što su dva vozača s velikom koncentracijom alkohohola u kratkom vremenskom razdoblju sudjelovala u četiri prometne nesreće. Naime, jučer oko 22.30 sati u mjestu Eminovci u Vukovarskoj ulici 60-godišnji vozač (2,23 promila) osobnog automobila marke „VW“, požeških registarskih oznaka, uslijed neprilagođene brzine sletio je s kolnika u putni kanal i potom udario vozilom u kolni ulaz. Protiv 60-godišnjaka, koji je lakše ozlijeđen, slijedi prekršajna prijava.

Isti dan dogodile su se i dvije prometne nesreće s materijalnom štetom. Prva se dogodila oko 8.45 sati u Velikoj na Trgu bana Josipa Jelačića, a druga oko 9.40 sati u Požegi u Vukovarskoj ulici.
U srijedu, 5. srpnja 2017. godine, oko 40 minuta nakon ponoći na prometnici između mjesta Bilice i Kadanovci 45-godišnji vozač (2,14 promila) osobnog automobila marke „VW“, austrijskih registarskih oznaka, uslijed neprilagođene brzine izgubio je nadzor nad vozilom i sletio s kolnika. Protiv počinitelja ove prometne nesreće slijedi prekršajna prijava.

Više iz kategorije