Dvojac koristi branitelje za svoju predizbornu kampanju

Autor: Jelenko Topić

POŽEGA – Gradonačelnik Požege Vedran Neferović na tradicionalnom Doručku sa novinarima zahvalio je medijima na dobroj suradnji i profesionalnom pristupu, te se osvrnuo na aktualne teme ovdašnjeg političkog života.
-SDP je zaboravio svoje ponašanje prema udrugama, medijima i drugima dok je obnašao vlast, a njihov čelnik Ronko sada laže i obmanjuje građane jer je evidentno da središnja vlast svojim zakonskim rješenjima smanjuje sredstva za rad lokalne samouprave- kazao je Neferović, te u nastavku govorio o požeškom festivalu za kojega kaže da ga on neće uređivati(!), te da bi volio da košta dva milijuna kuna, kao i da se to osigura iz proračuna jer je sponzora sve manje, no sve je to sada neostvarivo. Tvrdi da iza svega stoji poznati požeški jal.
-Sedam dana festivala zasigurno stoji više nego tri dana, a zadnji čovjek koji može o tomu pričati je Horvat koji je bio direktor Turističke zajednica grada bez odgovarajuće stručne spreme- ustvrdio je Neferović.
Komentirao je i subotnji skup branitelja uz tvrdnju da grad stalno podupire njihove udruge, no pojedinci iz njih ignoriraju grad jer nitko nije pozvan na taj skup.
-Očito je da je dobro poznati dvojac iskoristio branitelje za svoju predizbornu kampanju-naglasio je gradonačelnik Neferović i dodao da ovakvo jednostrano ponašanje čelnika Udruge dragovoljaca nije dobro, te da neće nasjedati na takve igre.
Gradonačelnikov savjetnik za branitelje Željko Kalić je dodao da su ljudi, pa tako i branitelji, skloni manipulacijama, a bilo bi dobro da branitelji potpuno zaborave politiku!

Više iz kategorije