Dvjesto Veličanki i njihovih gošći se veselilo uz tamburaše Brace, a gosti iznenađenja bili su tamburaši Fijaker! [FOTOGALERIJA]

Autor: Jelenko Topić

Treću godinu  Odbojkaški klub Papuk iz Velike organizirao je veliku proslavu Dana žena, a ovom prigodom u tamošnjem Društvenom domu se okupilo 200 Veličanki i njihovih gošći svih uzrasta iz drugih dijelova Požeštine.

Pozdravila ih je Anamarija Soldo, a sve posjetiteljice darivane su poklonima iznenađenja, a to su bili naušnice, bočica votke i kupon za besplatno slikanje koje daje Štiglić-foto iz Velike.

Ipak najveće iznenađenje je bilo ono glazbeno. Tijekom zabavne večeri za dobro raspoloženje svirali su tamburaši Brace iz đakovačkog kraja, a sudionice priredbe dolaskom i veselom svirkom iznenadili su članovi sastava Fijaker iz Osijeka koji su onako među sudionicama fešte odsvirali i otpjevali nekoliko svojih uspješnica na opće veselje prisutnih žena.

-Zbog pandemije smo imali prekid u organizaciji zabave, hvala sponzorima koji su pomogli da imamo 500 nagrada na tomboli među kojima je deset izuzetno vrijednih, a zahvala općini Velika i načelniku Robertu Hofmanu s kojima dobro surađujemo i podražavaju naše projekte – istakla je Olivera Kožić, predsjednik OK Papuk i dodala da imaju sada 13 članica kluba.

Cilj im je ovom priredbom da se žene provesele, te da prikupe sredstva za rad kluba, a dio novca će izdvojiti udruzi Dravet sindrom Hrvatska zbog toga što dijete jedne članice Papuka ima navedeni sindrom.

Tijekom priredbe zajedničku večeru pripremilo je Ugostiteljstvo Garfield iz Velike.

Foto: D. Mirković

Više iz kategorije

 

Uvjeti korištenja | Politika privatnosti i kolačići (EU) | Oglašavanje | Impressum

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva
Josipa Jurja Strossmayera 341,
31000 Osijek

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva Josipa Jurja Strossmayera 341, 31000 Osijek