Dva narušavanja reda i mira, te predaje mine, bombe i puške

Autor: Požega.EU

Iz policijskog rokovnika 2POŽEGA – Kroz protekla 24 sata u Policijskoj upravi požeško-slavonskoj zabilježeni su ovi događaji:

           TEŠKA OZLJEDA BICIKLISTE

U utorak oko 9 sati u Požegi (Orljavska ulica) 71-godišnji biciklista nije se kretao biciklom na dovoljnoj udaljenosti od desnog ruba kolnika zbog čega je prilikom kontakta kotača i ruba kolnika pao na nogostup i teško se ozlijedio.

                 NESREĆE SA ŠTETAMA

Istoga dana oko 15.35 sati u Požegi (ulica Arslanovci) 41-godišnji biciklista krećući se nogostupom udario je u osobni automobil marke „Opel“ požeških registarskih oznaka kojim se s kolnog ulaza u promet uključivala 56-godišnjakinja. Protiv 41-godišnjaka slijedi prekršajna prijava.

Toga dana oko 21.30 sati u Požegi (ulica Matice Hrvatske) dogodila se prometna nesreća između dva osobna automobila.

                DRAGOVOLJNE PREDAJE

Također u utorak policijskim službenicima na području Kutjeva osoba koja je željela ostati anonimna predala je tromblonsku minu i dvije ručne bombe, a na području Požege predana je jedna puška.

                NARUŠAVANJE REDA I MIRA

Na kraju, u utorak oko 13.20 sati u Požegi (ulica Svetog Florijana) u prostorijama suda 53-godišnjak (1,69 promila) je  vikao je i galamio, kao i nešto kasnije oko 15 sati u Ulici dr. Filipa Potrebice u prostorijama Centra za socijalnu skrb 55-godišnji muškarac. Protiv obojice slijede prekršajne prijave.

Više iz kategorije