Dva igrača su došla, a dva otišla pored novu sezonu Graničara /FOTOGALERIJA/

Autor: Jelenko Topić

Nogometni klub Graničar iz Zagrađa započeo je pripreme za predstojeću proljetnu sezonu Prve županijske lige. Na okupljanju su bili članovi stručnog stožera i uprave kluba. Početni dio priprema zbog vremenskih uvjeta održan je u vlastitoj teretani koju je klub proteklih godina uredio i opremio potrebnim pomagalima.

-Uprava kluba će pratiti vaš rad i osigurati nesmetano treniranje i natjecanje, a slijedi uređenje parkirališta, postavljanje opreme za navodnjavanje terena i drugi radovi – kazao je pozdravljajući igrače i trenere potpredsjednik Graničara Bruno Horvat. Istakao je društveno odgovoran pristup kluba u selu što se manifestira kroz humanitarne akcije za najmlađe, zatim kulturno-zabavne priredbe, te sportske sadržaje.

-Očekujem da se zadržimo u gornjem dijelu prvenstvene prve momčadi Darko Čengić, a njegov pomoćnik Boris Midlih dodaje da su dobro ekipirani pa se mogu ostvariti bolji rezultati ovog proljeća.

Nastavak prvenstva slijedi sredinom ožujka do kada će Zagrađani odigrati nekoliko pripremnih i kup utakmica. Za proljeće su pristigla dva nova igrača Mato Mikajević iz brodskog kraja i Marko Hruškar iz NK Sulkoivci, dok boje Graničara ubuduće neće braniti Šinko i Petković jer će igrati u Slavoncu iz Brodskog Stupnika, odnosno Slavenu iz Gradca.

Više iz kategorije

enterslots kdslots777 vegasgg autospin88 jempol88 playbet88 luxury333 fit188 bigdewa megahoki88 warung168 gas138 nusa365 gebyar123 kencana88 max77 garuda999 koinvegas mantul138 autowin88 emas168 pusatwin ajaib88 monsterbola bonus138 kencana88 koko138 bet88 dragon77 dunia777 bigdewa jakartacash 7winbet emas138 toto slot