Požega.eu

Dva igrača su došla, a dva otišla pored novu sezonu Graničara /FOTOGALERIJA/

PRIJE 2 GODINE
JELENKO TOPIĆ

Prijavite se da možete ocijeniti članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Požega.eu | Dva igrača su došla, a dva otišla pored novu sezonu Graničara /FOTOGALERIJA/ Požega.eu | Dva igrača su došla, a dva otišla pored novu sezonu Graničara /FOTOGALERIJA/

PRIJE 2 GODINE
JELENKO TOPIĆ

Nogometni klub Graničar iz Zagrađa započeo je pripreme za predstojeću proljetnu sezonu Prve županijske lige. Na okupljanju su bili članovi stručnog stožera i uprave kluba. Početni dio priprema zbog vremenskih uvjeta održan je u vlastitoj teretani koju je klub proteklih godina uredio i opremio potrebnim pomagalima.-Uprava kluba će pratiti vaš rad i osigurati nesmetano treniranje i natjecanje, a slijedi uređenje parkirališta, postavljanje opreme za navodnjavanje terena i drugi radovi – kazao je pozdravljajući igrače i trenere potpredsjednik Graničara Bruno Horvat. Istakao je društveno odgovoran pristup kluba u selu što se manifestira kroz humanitarne akcije za najmlađe, zatim kulturno-zabavne priredbe, te sportske sadržaje.-Očekujem da se zadržimo u gornjem dijelu prvenstvene prve momčadi Darko Čengić, a njegov pomoćnik Boris Midlih dodaje da su dobro ekipirani pa se mogu ostvariti bolji rezultati ovog proljeća.

Nastavak prvenstva slijedi sredinom ožujka do kada će Zagrađani odigrati nekoliko pripremnih i kup utakmica. Za proljeće su pristigla dva nova igrača Mato Mikajević iz brodskog kraja i Marko Hruškar iz NK Sulkoivci, dok boje Graničara ubuduće neće braniti Šinko i Petković jer će igrati u Slavoncu iz Brodskog Stupnika, odnosno Slavenu iz Gradca.

Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.