Požega.eu
Promjena teme
Prijava
Pretraži Požega.eu

U dva dana na prometnicama Požeštine čak deset ozlijeđenih, danas četvero: Vozač ni sam ne zna što se dogodilo

PRIJE 7 GODINA
TEKST: D.K.

Prijavite se da možete ocijeniti članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prilagodba teksta
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED
Požega.eu | U dva dana na prometnicama Požeštine čak deset ozlijeđenih, danas četvero: Vozač ni sam ne zna što se dogodilo Požega.eu | U dva dana na prometnicama Požeštine čak deset ozlijeđenih, danas četvero: Vozač ni sam ne zna što se dogodilo

PRIJE 7 GODINA
TEKST: D.K.

Prilagodba teksta ▼
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

VUKOJEVICA - Četiri su osobe ozlijeđene u prometnoj nesreći koja se oko 16 sati dogodila u Vukojevici. Vozilo Hyundai požeških registarskih oznaka kretalo se iz pravca Našica prema Čaglinu te je u jednom trenutku iz još neutvrđenih razloga je prešlo na suprotni kolnički trak i zabilo se u "ćupriju" pred jednom kućom.

- Čuo se strašan udarac. Vozač ni sam ne zna što se dogodilo i zašto je sletio s kolnika - kažu nam mještani Vukojevice koje smo zatekli na mjestu nesreće. Od siline udarca na automobilu su se aktivirali zračni jastuci, a ozlijeđene je hitna pomoć prevezla u bolnicu. O težini ozljeda ne zna se puno, no pretpostavka je da bi među putnicima moglo biti i teško ozlijeđenih.

Očevid je u tijeku, a promet se odvija otežano jednim kolničkim trakom. Ovo je druga prometna nesreća s više ozlijeđenih u dva blagdanska dana na području koje pokriva Policijska postaja Pleternica. U njima je ozlijeđeno ukupno deset osoba. Prometne nesreće u blagdansko vrijeme sve su češće, što zbog smanjenog opreza i neprilagođene vožnje, što zbog otežanih uvjeta na kolnicima. Nažalost u nekima od nesreća koje su se dogodile upravo u božićno vrijeme na prometnicama Požeštine bilo je i smrtno stradalih.

Dodano u 19.25 Prema informacijama koje smo dobili u  Općoj županijskoj bolnici troje je teško ozlijeđeno, a jedno lakše. Svi su zadržani na bolničkom liječenju.

Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.