U dva dana na prometnicama Požeštine čak deset ozlijeđenih, danas četvero: Vozač ni sam ne zna što se dogodilo

Autor: D.K.

blankVUKOJEVICA – Četiri su osobe ozlijeđene u prometnoj nesreći koja se oko 16 sati dogodila u Vukojevici. Vozilo Hyundai požeških registarskih oznaka kretalo se iz pravca Našica prema Čaglinu te je u jednom trenutku iz još neutvrđenih razloga je prešlo na suprotni kolnički trak i zabilo se u “ćupriju” pred jednom kućom.

– Čuo se strašan udarac. Vozač ni sam ne zna što se dogodilo i zašto je sletio s kolnika – kažu nam mještani Vukojevice koje smo zatekli na mjestu nesreće.
Od siline udarca na automobilu su se aktivirali zračni jastuci, a ozlijeđene je hitna pomoć prevezla u bolnicu. O težini ozljeda ne zna se puno, no pretpostavka je da bi među putnicima moglo biti i teško ozlijeđenih. blank

Očevid je u tijeku, a promet se odvija otežano jednim kolničkim trakom.
Ovo je druga prometna nesreća s više ozlijeđenih u dva blagdanska dana na području koje pokriva Policijska postaja Pleternica. U njima je ozlijeđeno ukupno deset osoba.
Prometne nesreće u blagdansko vrijeme sve su češće, što zbog smanjenog opreza i neprilagođene vožnje, što zbog otežanih uvjeta na kolnicima. Nažalost u nekima od nesreća koje su se dogodile upravo u božićno vrijeme na prometnicama Požeštine bilo je i smrtno stradalih.

Dodano u 19.25

Prema informacijama koje smo dobili u  Općoj županijskoj bolnici troje je teško ozlijeđeno, a jedno lakše. Svi su zadržani na bolničkom liječenju.

Komentiraj:

[adrotate banner="17"]