Dužno poštovanje poginulim braniteljima u prigodi Dana pobjede i domovinske zahvalnosti te Dana hrvatskih branitelja odali mještani Dervišage /FOTO/

Autor: DK

Dan pobjede i domovinske zahvalnosti te Dan hrvatskih branitelja svečano je obilježen i u Dervišagi, u organizaciji tamošnjeg Mjesnog odbora i Udruge hrvatskih branitelja Dervišage.

Obilježavanje je započelo svetom misom u župnoj crkvi sv. Kuzme i Damjana u Kuzmici, a potom su obitelji te izaslanstva Koordinacije udruga proisteklih iz Domovinskog rata, grada Požege te Mjesnog odbora i udruge branitelja položili vijence i zapalili svijeće kod središnjeg križa na mjesnom groblju.

Vijence su položili i svijeće zapalili, požeški gradonačelnik Darko Puljašić, predstavnici Policijske uprave požeško-slavonske, Hrvatske vojske, Mjesnog odbora, udruga proisteklih iz Domovinskog rata i drugi.

Okupljenima se obratio predsjednik MO Dervišaga Željko Kurtušić, a svima na odazivu se zahvalio gradonačelnik Požege i zastupnik u Hrvatskom saboru Darko Puljašić.

Foto: D. Krstanović

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank

Komentiraj:Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Translate »