Dugogodišnji pekar Mrvica pokrenuo vlastiti biznis: Ukusne pekarske proizvode potražite u Pleternici! /FOTO/

Autor: Leon Tomić

Stjepan Mrva svoje 18-godišnje iskustvo prenosi u svoj obrt i otvorio je modernu pekaru pod nazivom “Mrvica” uz tradicionalne pekarske proizvode kojima će malo tko moći odoljeti.

Službeno otvorenje pekarnice je danas (17. prosinca 2021.), a lokacija i proizvodnja slasnih pekarskih proizvoda bit će u Minskoj 21 u Pleternici te još jedna prodavaonica na Trgu hrvatskih branitelja također u istom gradu.

Ono što će ih izdvajati od ostalih pekarnica i čime će sigurno biti bolji od drugih je domaći kruh po starom dobrom receptu. Kvalitetnu proizvodnju će im omogućiti najnovija tehnologija s opremom kojom raspolažu. Uz to će praviti najbolje i najtraženije somune za stalne kupce i nekoliko restorana na području Požege koje, kako kažu, rade po tajnom receptu kojeg samo oni znaju.

Svoje proizvode planiraju ponuditi i školskim ustanovama i vrtićima, ali to će sve doći uz postepeni razvoj kada kupci prepoznaju njihovu kvalitetu samih proizvoda.

Jedna zanimljivosti ujedno i prednost je što će uvijek imati svježe proizvode i neće kao finalni proizvod biti iz zamrznute pripreme. Po tradicionalnim recepturama proizvode koje budu pekli čuvat će se tijekom dana u hladnjaku na 2°C tek toliko da se tijesto ne diže.

Pekarna u Minskoj radit će od ponedjeljka do petka 5:30-13:30, subotom 6:30 do 16:00 dok su nedjelje i praznici neradni. Od jutra do mraka za svježe friško pečene proizvode radit će pekarnica na Trgu hrvatskih branitelja i to od 5:30-20:00, subotom od 5:30 do 16:00, dok je nedjeljom i blagdanima zatvorena.

Misija i vizija obrta je svakako blistava jr u planu je i otvorenje još jedne pekarnice u Čaglinu.

Što se tiče radnika, Mrvica će ih zaposliti sedam, četiri prodavačice i tri pekara koji će svojim tajnih receptima doprinositi kvaliteti i razvoju poslovanja.

Ne propustite biti vjerni kupac pekarnice Mrvica u Pleternici gdje će vas uvijek dočekati veselo i raspoloženo osoblje.

Foto: D. Krstanović

Više iz kategorije

 

Uvjeti korištenja | Politika privatnosti i kolačići (EU) | Oglašavanje | Impressum

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva
Josipa Jurja Strossmayera 341,
31000 Osijek

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva Josipa Jurja Strossmayera 341, 31000 Osijek