DRUŠTVO MULTIPLE SKLEROZE PSŽ – Stiglo novo vozilo za nove aktivnosti i mogućnosti

Autor: Slavonski.hr

POŽEGA – Društveni centar za rekreaciju  i rehabilitaciju osoba s invaliditetom kojega je pokrenulo Društvo multiple skleroze Požeško slavonske županije dobio je svoje dugo očekivano vozilo za prijevoz korisnika i korisnica na aktivnosti.

Vozilo je financirano iz sredstava Europske unije u sklopu projekta :”Most Suradnje”-društveni centar za rekreaciju i rehabilitaciju osoba s invaliditetom sufinanciranoga od strane Europskog socijalnog fonda u sklopu poziva :”Prostori sudjelovanja – razvoj programa revitalizacije prostora u javnom vlasništvu kroz partnerstvo OCD-a i lokalne zajednice”.

“Vozilo je od velikog značaja jer omogućuje osobama s invaliditetom iz ruralnih sredina i onima koji nemaju prijevoz da koriste usluge centra. Prijevoz obavljaju naši volonteri. Na ovaj način razvili smo novu lepezu socijalnih usluga i učinili naš centar dostupnijim , inkluzivnijim i bogatijim za još veći broj korisnica i korisnika,” naglasila je voditeljica projekta Marijana Šijan.

TEKST: S. P         FOTO: M.Š

Više iz kategorije

kdslots777 luxury333 batman138 rajacuan max77 fit188 ajaib88 megahoki88 warung168 emas168 7winbet mantul138 koko138 brobet77 gaco88 vegashoki88 bonus138 rupiah138 gila138 abcslot monsterbola garuda999 sikat88