Požega.eu
Promjena teme
Prijava
Pretraži Požega.eu

Draženko Kljajić predsjednik, Konrad Katić dopredsjednik i Antonija Draguljević tajnica

PRIJE 1 GODINU
TEKST: D.M.

Prijavite se da možete ocijeniti članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prilagodba teksta
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED
Požega.eu | Draženko Kljajić predsjednik, Konrad Katić dopredsjednik i Antonija Draguljević tajnica Požega.eu | Draženko Kljajić predsjednik, Konrad Katić dopredsjednik i Antonija Draguljević tajnica

PRIJE 1 GODINU
TEKST: D.M.

Prilagodba teksta ▼
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

Prostor Kafe bara Vald u Velikoj bio je mjesto okupljanja članova Domovinskog pokreta veličkog kraja i održavanja osnivačke skupštine ogranka za ovu općinu. Naime, odlukom središnjice u Zagrebu početkom ožujka ove godine raspuštena je požeška  Podružnica i ogranci Domovinskog pokreta Požeško-slavonske županije. Tada je Konrad Katić imenovan za povjerenik za velički ogranak koju je dužnost obavljao do ove izborne skupštine.

Na skupštini su izabrani Draženko Kljajić iz Velike za predsjednika ogranka, dopredsjednika Konrad Katić i tajnicu Antonija Draguljević, te i šest članova Predsjedništva ogranka. Gost skupštine Goran Ribičić, predsjednik županijske organizacije Domovinskog pokreta istakao je zadovoljstvo obnovom rada stranke na terenu. Osnivaju se ogranci po općinama i gradovima požeške županije prema planu dogovorenom u svibnju ove godine na Predsjedništvu županijske organizacije. Sve aktivnosti su usmjerene na organiziranju ogranaka kako bi Domovinski pokret što spremniji dočekao izbore 2024. godine. Predsjednik Ribičić je čestitao Veličanima na organiziranju te im zaželio sretne i blagoslovljene nastupajuće blagdane i novu godinu. Upriličen je i domjenak za članove skupštine i goste.

Tekst i foto: D. Mirković

Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.