Dragi Hedlu na red došlo i Kutjevo: “Ugostio” ga kutjevački gradonačelnik Josip Budimir /FOTO/

Autor: kutjevacki.hr

Sinoć je u Narodnoj knjižnici i čitaonici Kutjevo održana promocija serije “Šutnja” temeljene na trilogiji romana „Izborna šutnja”„Ispovjedna tajna” i „Kijevska piletina”, novinara i književnika Drage Hedla. Serija je snimljena prema istinitim događajima u Osijeku o kojima je Hedl pisao, a govori o dječjoj prostituciji i trgovini bijelim robljem. Kutjevčanima je ispričao zanimljivosti vezane za knjigu i one koje su se događale tijekom snimanja serije. “Šutnja” se snimala na dvije lokacije – u Osijeku i u Kijevu, a budući da je situacija u Ukrajini trenutno vrlo loša, upitno je gdje će se nastaviti snimati druge dvije sezone.

Emitiranje serije na HRT-u počinje 7. ožujka ove godine, a sudeći prema onome što smo mogli vidjeti na promociji, mnoge bi mogla zaintrigirati.

“Mislim da će serija “Šutnja”, kada krene njezino prikazivanje na HRT-u 7. ožujka, doživjeti uspjeh zbog toga što već sada znamo da će ona biti prikazivana u Njemačkoj i Francuskoj te da će i tamo zasigurno zainteresirati ljude za ovu priču. Kao što je poznato, to je ukrajinsko-hrvatska koprodukcija u koju se uključila njemačka javna televizija ZDF, a isto tako i ARTE televizija. Također, nalazit će se i na platformi GBO što je za mene kao autora veliki uspjeh. Drago mi je što će gledatelji imati priliku vidjeti jednu malo drugačiju verziju onoga što sam ja napisao i nadam se da ćemo nastaviti s drugom sezonom, s novih šest epizoda i s trećom sljedeće godine, ali nažalost situacija u Ukrajini malo nam je poremetila planove”, komentirao je Drago Hedl za kutjevački.hr.

Više iz kategorije

kdslots777 luxury333 batman138 rajacuan max77 fit188 ajaib88 megahoki88 warung168 emas168 7winbet mantul138 koko138 brobet77 gaco88 vegashoki88 bonus138 rupiah138 gila138 abcslot monsterbola garuda999 sikat88