Dovršeni radovi na mjesnom groblju u Frkljevcima i Kadanovcima: “Užurbano radimo i pripremamo nove projekte”

Autor: D.K.

Ulaganja u sva naselja nastavljamo i dalje, a u ova dva naselja uskoro očekujemo početak radova na cjelokupnoj rekonstrukciji ceste sa dugoočekivanim nogostupom – istaknula je Marija Šarić – gradonačelnica Pleternice.

Uz velika kapitalna ulaganja koja se odvijaju na području Pleternice nisu zanemarena ni ona mala i nužna ulaganja poput ovoga na mjesnom groblju naselja Frkljevci i Kadanovci.

Nakon asfalta, sadnje stabala i postavljanja ograde napravljene su i nužne staze kroz groblje.

– Ovo je zadnja faza za ovo mjesno groblje i izuzetno mi je drago da smo kroz proračun grada mogli osigurati potrebna sredstva za izgradnju i dovršetak radova. Naravno, ulaganja nastavljamo i dalje pa tako uskoro očekujemo početak radova na cjelokupnoj rekonstrukciji ceste kroz ova dva naselja sa dugoočekivanim nogostupom – istaknula je Marija Šarić – gradonačelnica Pleternice.

Vrijednost radova je 130 tisuća kuna i kao što je već navedeno financirano je sredstvima proračuna Grada.

Predsjednik Mjesnog odbora Frkljevci – Kadanovci, Željko Jagodić je iskazao zadovoljstvo i zahvalnost zbog dovršetka radova

– Drago nam je da smo nastavili odličnu suradnju sa Gradom koju smo uvijek imali, mislim da se iz brojnih radova i poboljšanja uvjeta života u naša dva naselja može vidjeti kako svi dišemo zajedno sa ciljem podizanja standarda. Željno iščekujemo početak radova na rekonstrukciji ceste i izgradnju nogostupa – ističe Jagodić.

Više iz kategorije

enterslots kdslots777 vegasgg autospin88 jempol88 playbet88 luxury333 fit188 bigdewa megahoki88 warung168 gas138 nusa365 gebyar123 kencana88 max77 garuda999 koinvegas mantul138 autowin88 emas168 pusatwin ajaib88 monsterbola bonus138 kencana88 koko138 bet88 dragon77 dunia777 bigdewa jakartacash 7winbet emas138 toto slot