„Domaće je domaće“: Kod koga kupiti i naručiti dostavu na kućnu adresu mlijeka, mliječnih proizvoda, povrća, voća….provjerene kvalitete – poznatih OPG proizvođača!

Autor: DK

Odlukom Stožera civilne zaštite RH još uvijek je obustavljen rad tržnica bolje rečeno prodaja na „pultu“ domaćih proizvoda provjerene kvalitete, mlijeka, sira, povrća, voća…

Kako proizvođači ne bi trpjeli preveliku štetu jer nisu u mogućnosti u prodaju staviti svoje proizvode na svojim već standardnim mjestima Gradske tržnice Požega zbog odluke koja je na snazi tvrtka Komunalac Požega d.o.o. pokušava svima njima pomoći da što bezbolnije prebrode krizu vezanu za pojavu koronavirusa

Na internetskim stranicama komunalac-pozega.hr postavljen je banner E-TRŽNICA. Klikom na njega otvara se tablica s popisom OPG-ova, kontakt telefoni i popis proizvoda koje nude. Tako se u izravnom kontaktu s vlasnicima OPG-a može dogovoriti kupovina i dostava željenih proizvoda bez odlazaka na tržnicu ili u prodavaonicu.

Vlasnici OPG-a sa zadovoljstvom su prihvatili ovakav način oglašavanja i prodaje svojih proizvoda, posebice u vrijeme kada je trgovina domaćim proizvodima otežana ograničenjima vezanim za koronavirus. Ujedno vjeruju da će na ovaj način sugrađani i ubuduće kupovati domaće proizvode provjerene kvalitete što će značajno pomoći opstojnosti malih obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava koja se teško mogu nositi s jeftinim uvoznim proizvodima, nerijetko sumnjivog roka trajanja pa i kvalitete.

Namjera je da E-TRŽNICA zaživi i nakon poteškoća vezanih za koronavirus kako bi domaći proizvodi provjerenog porijekla i kvalitete što lakše našli put do kupaca. Stoga Komunalac Požega d.o.o. radi na projektu mobilne aplikacije za kupce i prodavatelje koja će uskoro biti predstavljena i dostupna građanima.

Komunalac Požega d.o.o. poziva i sve druge vlasnike OPG-a proizvođače koji su svoje proizvode do sada plasirali na tržnicama ili štandovima, a žele da ih budu uključeni na popis E-TRŽNICA da se jave na broj telefona  034/316-860.

Foto: Arhiva, pozega.eu

Komentiraj: