Dolijali “dečki” policiji u ruke s drogama, provala u kuću…..

Autor: PU požeško-slavonska

Osumnjičeni za neovlaštenu proizvodnju i promet drogama i omogućavanje trošenja droga

Policijski službenici su dovršili kriminalističko istraživanje nad dvojicom hrvatskih državljana starosti 21 i 22 godine koje se sumnjiči da su počinili kaznena djela „Neovlaštena proizvodnja i promet drogama“ i „Omogućavanje trošenja droga“.

Naime policijski službenici su temeljem naloga Prekršajnog odjela Općinskog suda u Požegi i Županijskog suda u Slavonskom Brodu pretražili adrese na kojima prebivaju te teretni automobil koji koristi 21-godišnjak i pronašli vagu, nekoliko mobilnih uređaja te amfetamine.

Nadalje, kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da su se osumnjičeni tijekom ove godine bavili prodajom droge. Protiv obojice slijedi kaznena prijava zbog počinjenih kaznenih djela „Neovlaštena proizvodnja i promet drogama“ i „Omogućavanje trošenja droga“.

Provaljeno u kuću u mjestu Lukač

U razdoblju od 1.11.2021. do 7.12.2021. godine u mjestu Lukač, nepoznati počinitelj (ili više njih) je provalio u kuću u vlasništvu  62-godišnjaka, iz koje nije ništa otuđio. Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem protiv kojeg slijedi kaznena prijava.

Više iz kategorije

 

Uvjeti korištenja | Politika privatnosti i kolačići (EU) | Oglašavanje | Impressum

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva
Josipa Jurja Strossmayera 341,
31000 Osijek

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva Josipa Jurja Strossmayera 341, 31000 Osijek