Dojava o klaunu u Velikoj: Djeca u strahu, roditelji zabrinuti, ali i ljuti

Autor: D.K.

scary_clownPOŽEGA/VELIKA -Klaunovi su posljednjih dana mnogima postali prava noćna mora. Djeca se boje, razgovaraju međusobno o njima, razgovaraju i s nastavnicima, a od roditelja traže da dolaze po njih u školu.

Iz PU Požeško-slavonske zatražili smo informaciju imali na našem području zabilježenih dojava o viđenim klaunovima. Dobili smo potvrdan odgovor.

– Vezano za vaš upit o pojavama klaunova koji uznemiruju građane obavještavamo vas da smo za sada na području naše Policijske uprave evidentirali jednu dojavu na području Velike. Izlaskom na mjesto događaja policijski službenici nisu utvrdili elemente prekršaja ili kaznenog djela – odgovoreno nam je.

Ujedno pozivaju građane da ako raspolažu saznanjima o navedenim događajima, ili sami budu u situaciji da ih se na bilo koji način straši, trebaju o tome izvijestiti policiju pozivom na broj 192.

– Svaku takvu dojavu policijski će službenici žurno provjeriti te ovisno o utvrđenom činjeničnom stanju poduzeti mjere i radnje iz svoje nadležnosti – poručuju iz PU Požeško-slavonske.

Roditelji su istovremeno i zabrinuti, ali i u strahu. Mnogi od njih, već poprilično tankih živaca zbog neukusne šale i opasnog trenda, poručuju: Ne dao im Bog da se “našale” s mojim djetetom!”.

Foto: Ilustracija

Komentiraj:

Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: