Dogodilo se plesno čudo u Dvorani Tomislava Pirca /FOTO/

Autor: D.M.

„Čudo je moguće“naziv je plesne predstave Požeških mažoretkinja i njihovih gostiju koja se na kraju svake godine održava u Sportskoj dvorani Tomislava Pirca. To je događaj na kojem se pored brojnih plesača okupilja nekoliko stotina djece i roditelja. Ulaz u dvoranu je bio uz stroge mjere i predočenje covid potvrda.

Na početku u ime pokrovitelja Grada Požege priredbu je otvorio dr.sc. Borislav Miličević, zamjenik gradonačelnika, poželivši sretne nastupajuće božićne praznike i novu 2022. godinu. Voditeljica požeških mažoretkinja Marina Mihelčić oprostila se od dugogodišnje uspješne mažoretkinje Elene Kormanjec.

U programu su sudjelovali Dječji vrtić Požega i Dječji vrtić Šareni svijet, pjevački zborovi Osnovnih škola Julija Kempfa i Antuna Kanižlića, Pleterničke mažoretkinje, Veličke mažoretkinje, Jakšićke mažoretkinje, Plesna sekcija Cvjetići glazbe iz Pleternice, Plesni studio Artina, Plesna radionica Ilijane Lončar, Plesni klub Boa, te domaćini Plesni studio Marine Mihelčić, Požeške mažoretkinje i Twirling klub Požega.(D.M.)

Više iz kategorije

 

Uvjeti korištenja | Politika privatnosti i kolačići (EU) | Oglašavanje | Impressum

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva
Josipa Jurja Strossmayera 341,
31000 Osijek

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva Josipa Jurja Strossmayera 341, 31000 Osijek