Požega.eu
Promjena teme
Prijava
Pretraži Požega.eu

Dogodilo se plesno čudo u Dvorani Tomislava Pirca /FOTO/

PRIJE 2 GODINE
TEKST: D.M.

Prijavite se da možete ocijeniti članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prilagodba teksta
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED
Požega.eu | Dogodilo se plesno čudo u Dvorani Tomislava Pirca /FOTO/ Požega.eu | Dogodilo se plesno čudo u Dvorani Tomislava Pirca /FOTO/

PRIJE 2 GODINE
TEKST: D.M.

Prilagodba teksta ▼
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

„Čudo je moguće“naziv je plesne predstave Požeških mažoretkinja i njihovih gostiju koja se na kraju svake godine održava u Sportskoj dvorani Tomislava Pirca. To je događaj na kojem se pored brojnih plesača okupilja nekoliko stotina djece i roditelja. Ulaz u dvoranu je bio uz stroge mjere i predočenje covid potvrda.

Na početku u ime pokrovitelja Grada Požege priredbu je otvorio dr.sc. Borislav Miličević, zamjenik gradonačelnika, poželivši sretne nastupajuće božićne praznike i novu 2022. godinu. Voditeljica požeških mažoretkinja Marina Mihelčić oprostila se od dugogodišnje uspješne mažoretkinje Elene Kormanjec.

U programu su sudjelovali Dječji vrtić Požega i Dječji vrtić Šareni svijet, pjevački zborovi Osnovnih škola Julija Kempfa i Antuna Kanižlića, Pleterničke mažoretkinje, Veličke mažoretkinje, Jakšićke mažoretkinje, Plesna sekcija Cvjetići glazbe iz Pleternice, Plesni studio Artina, Plesna radionica Ilijane Lončar, Plesni klub Boa, te domaćini Plesni studio Marine Mihelčić, Požeške mažoretkinje i Twirling klub Požega.(D.M.)

Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.