Požega.eu
Promjena teme
Prijava
Pretraži Požega.eu

Događanje u metropoli kroz drugu polovinu lipnja obogatit će Vinarije Kutjevo d.d., Galić i Markota

PRIJE 1 MJESEC
TEKST: Jelenko Topić
FOTO: Plakat

Prijavite se da možete ocijeniti članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prilagodba teksta
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED
Požega.eu | Događanje u metropoli kroz drugu polovinu lipnja obogatit će Vinarije Kutjevo d.d., Galić i Markota Požega.eu | Događanje u metropoli kroz drugu polovinu lipnja obogatit će Vinarije Kutjevo d.d., Galić i Markota

PRIJE 1 MJESEC
TEKST: Jelenko Topić
FOTO: Plakat

Prilagodba teksta ▼
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

Vinski grad Zagreb i ove godine stiže na poznatu lokaciju Park dr. Franje Tuđmana na Črnomercu i to od 14. do 29. ovog mjeseca. U više od dva tjedna ovaj open-air festival priprema brojne novitete u svom programu, a sve kako bi posjetiteljima kulturu vina približio na najbolji mogući način.
Posjetitelji će i ove godine imati priliku otkriti brojna nova vina i uživati u njima u opuštenom ambijentu. Ideju Vinskog grada, da se vina približe širokoj publici koja vina tek želi otkriti, prepoznali su i brojni vinari s obzirom da je interes za izlaganje na Tuđmancu ove godine rekordan. Brojne vinarije će se predstaviti posjetiteljima, a među njima su i one iz zlatne doline. Tako je najavljeno je gostovanje Vinarije Kutjevo, zatim Markota iz Pleternice, te Galić iz Kutjeva.
Za ukusne zalogaje uz vino pobrinut će se ponuda street food više ugostitelja.
Kako izgleda nogometna groznica uz čašu vina saznati možete upravo na Vinskom gradu koji će na velikom ekranu prenositi naše reprezentacije na Europskom prvenstvu u Njemačkoj u posebnoj navijačkoj zoni, a ljubitelje opuštenih poslijepodnevnih druženja razveselit će program kreativnih radionica koje su odlična prilika za druženje nakon posla uz izradu unikatnih komada keramike, mirisnih svijeća oslikavanje vinskih čaša.
Novitet događanja je Dječji kutak gdje će se brojnim posjetiteljima s djecom olakšati uživanje u vinu i zabaviti najmlađe posjetitelje Vinskog grada.


Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

POŽEGA VREMENSKA PROGNOZA
Izdvojeno
Novo