Požega.eu

Dodjela priznanja za Oldtimer disciplinu Hrvatskog motociklističkog saveza: "Vjerujem da godina koja je pred nama ima nove izazove" /FOTOGALERIJA/

PRIJE 2 GODINE
TEKST: pozega.hr

Prijavite se da možete ocijeniti članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Požega.eu | Dodjela priznanja za Oldtimer disciplinu Hrvatskog motociklističkog saveza: Požega.eu | Dodjela priznanja za Oldtimer disciplinu Hrvatskog motociklističkog saveza:

PRIJE 2 GODINE
TEKST: pozega.hrU prostoru Svečane dvorane Glorija dana 29. siječnja održana je dodjela priznanja Hrvatskog motociklističkog saveza za Oldtimer disciplinu. Dodjela je okupila predstavnike Grada Požege, Požeško – slavonske županije, Hrvatskog motociklističkog saveza te brojne vozače i ljubitelje ovog sporta.- Prije 45 godina su krenule auto utrke na Glavici, a nekoliko godina nakon i moto utrke. Požeško-slavonska županija njeguje zemljane sportove i cestovne sportove. Drago mi vas je vidjeti, na kraju jedne sezone koja je bila burna. Vjerujem da godina koja je pred nama ima nove izazove. Vjerujem da je ovo zadnja godina gdje dodjeljujemo nagrade po ovom pravilniku. Da ćemo iduće godine imati snage i moći prepoznati vrijeme i mišljenje vas. Meni su vozači najvažniji, a ovdje smo zbog vozača. Vjerujem da ćemo smoči snage i pronaći rješenje koje će zadovoljiti sve nas. – rekao je Krešimir Pavelić, predsjednik Udruge za razvoj i promicanje moto sporta “Sokol” Požega koja je bila domaćin ovoga susreta.

U ime Hrvatskog motociklističkog saveza okupljena se obratio njegov predsjednik Stjepan Peršin.

- Lijepo je vidjeti ovdje sve vozače, znam da nas ne prate ovakvi uvjeti, da bi nas bilo i više. Veseli nas da Hrvatski motociklistički savez djeluje na cijelom prostoru Lijepe naše. Veseli me da su ovdje vozači iz juga Hrvatske, a posebno da su ovdje vozači iz susjedne Slovenije. Zahvaljujem svima koji su došli u motosport iz drugih država, ova disciplina ima svoju budućnost. Također me veseli što ima puno mladih vozača, na ovim motociklima koji su stari minimalno 30 godina.– rekao je Peršin.

Prije same dodjele, prisutnima su se obratili i predstavnici Požeško-slavonske županije i Grada Požege.- Bogata tradicija moto utrka jedna je od značajki po kojima su naša županija i grad Požega prepoznatljivi i izvan granica Republike Hrvatske. Zahvaljujući Udruzi za razvoj i promicanje moto sporta Sokol, požeška staza Glavica svake godine okuplja sve više ljubitelja oktana iz cijele Hrvatske i šire, a članovi kluba iz godinu u godinu bilježe sve bolje rezultate. U ime gradonačelnika Požege dr.sc. Željka Glavića te u svoje osobno ime, od srca vam čestitam na entuzijazmu, trudu i organizaciji međunarodnih i drugih natjecanja te vam se zahvaljujem jer na taj način promičete i ime grada Požege koji će uvijek stajati uz vas. Čestitam vam na postignutim uspjesima, želim vam puno sreće u daljnjem radu i natjecanjima, a vama koji ste došli u Požegu iz drugih gradova i država želim ugodan boravak u Požegi. – rekla je pročelnica Upravnog odjela za društvene djelatnosti Maja Petrović.

U ime Požeško – slavonske županije prigodnim riječima obratio se zamjenik županice Ferdinand Troha.Priznanja su podijeljena u 11. Klasa, za konkurenciju klubova, za konkurenciju timova. Kao i organizatoru discipline i klubu discipline, te timu discipline i sudcu discipline. Također je dodijeljena nagrada za zaštitu okoliša. Priznanje za motociklista discipline i konstruktora discipline, također za medij discipline.

PRIZNANJA U KLASI 1.
ZA 3.MJESTO : IVAN RADOTOVIĆ (MK KRIŽEVCI)
ZA 2.MJESTO : FRANO USMIANI (MCK CETINA)
ZA 1.MJESTO : NATANIEL GALANT (MK DOCDYNO)

PRIZNANJA U KLASI 2.
ZA 3.MJESTO : DRAGO PREDAN (SMK KARLOVAC)
ZA 2.MJESTO : TONI ŽABJAČAN (MCK NOVA RAČA)
ZA 1.MJESTO : MATEO POCRNIĆ (MCK NOVA RAČA)

PRIZNANJA U KLASI 3.
ZA 3.MJESTO : HEIDI FABIJAN (SMK KARLOVAC)
ZA 2.MJESTO : SLAVKO MERTELJ (MK PRVI HRVATSKI ZAGREB )
ZA 1.MJESTO : ANDRIJA RONČEVIĆ (MK KRIŽEVCI)

PRIZNANJA U KLASI 4.
ZA 3.MJESTO : MATEJ OBLAK (MK PRVI HRVATSKI ZAGREB)
ZA 2.MJESTO : JANEZ MAROLT (SMK KARLOVAC)
ZA 1.MJESTO : FRANO USMIANI (MCK CETINA)

PRIZNANJA U KLASI 5.
ZA 3.MJESTO : ŽAN MANDL (SMK KARLOVAC)
ZA 2.MJESTO : MILAN ŠPENDAL (MK PRVI HRVATSKI ZAGREB)
ZA 1.MJESTO : NENAD JAGODIĆ (BIG BIKE RACING)

PRIZNANJA U KLASI 6.
ZA 3.MJESTO : MATEO JURČEC (MCK NOVA RAČA)
ZA 2.MJESTO : ANDRIJA RONČEVIĆ (MK KRIŽEVCI)
ZA 1.MJESTO : MARIO PEKLIĆ (SOKOL POŽEGA)

PRIZNANJA U KLASI 7.
ZA 3.MJESTO : JOSIP RILJE (MCK CETINA)
ZA 2.MJESTO : MIROSLAV PEKLIĆ (SOKOL POŽEGA)
ZA 1.MJESTO : LUKA REČNIK (MK PRVI HRVATSKI ZAGREB)

PRIZNANJA U KLASI 8.
ZA 3.MJESTO : JANEZ MAROLT (SMK KARLOVAC)
ZA 2.MJESTO : DRAGO REČNIK (MK PRVI HRVATSKI ZAGREB)
ZA 1.MJESTO : EDIN ŠEČIĆ (MK BLATNJAVI – MUDDY)

PRIZNANJA U KLASI 9.
ZA 3.MJESTO : ZDESLAV DUMBOVIĆ (MK KVARNER)
ZA 2.MJESTO : VJEKOSLAV PAVELIĆ (SOKOL POŽEGA)
ZA 1.MJESTO : DAVOR GRGAN (MK POŽEGA PROMET)

PRIZNANJA U KLASI 10.
ZA 3.MJESTO : DRAGAN DJUKIĆ (MK CLASSIC RACING)
ZA 2.MJESTO : IGOR VIDAKOVIĆ (MK CLASSIC RACING)
ZA 1.MJESTO : ZORAN SALOPEK (MK KVARNER)

PRIZNANJA U KLASI 11.
ZA 3.MJESTO : vozač DRAGO REČNIK (MK PRVI HRVATSKI ZAGREB), suvozač NINO BRUMEN (MK PRVI HRVATSKI ZAGREB)
ZA 2.MJESTO : vozač FRANC ŠEGA (MK PRVI HRVATSKI ZAGREB), suvozač LUKA REČNIK (MK PRVI HRVATSKI ZAGREB)
ZA 1.MJESTO : vozač NIKO BRUMEN (MK PRVI HRVATSKI ZAGREB), suvozač ROK JAMNIK (MK PRVI HRVATSKI ZAGREB)U glazbenom dijelu programa nastupili su mladi tamburaši De Gothoo iz Kutjeva pod vodstvom Mihaela Ribičića.Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.