DOBROVOLJNO VATROGASNO DRUŠTVO TRENKOVO: Skupština u novom za rad primjerenom prostoru /FOTO/

Autor: D.M.

Ono što se radilo u protekloj te planovima aktivnosti za ovu godinu bilo je govora na 71. redovnoj izvještajnoj skupštini DVD Trenkovo. Skupština je održana u novoobnovljenom i proširenom društvenom domu. Riječ je o novi 120 kvadratnih metara i uz sedamdesetak starih stvoreni su uvjeti za primjeren rad ne samo vatrogasaca nego i drugih društava i udruga u Trenkovu. Tako su vatrogasci dobili spremište i popratne prostorije u prizemlju, a kat je zajednički prostor.

Iako je bilo ograničenja izazvanih pandemijom Covida 19 vatrogasci su održavali preventivne aktivnosti i izlazili na intervencije. Tako se u gašenje, nasreću manjih požara, izlazilo tri puta a zabilježena je i jedna intervencija uslijed bujične poplave. Održana je i tradicija pobožnosti za blagdane, čulo se u izvještaju predsjednika DVD-a Roberta Karasa.  

U radu skupštine su sudjelovali zapovjednik Antun Mautner i tajnik Miroslav Protić, a od njih se čulo da će ove godine biti nabavljeno 15 novi vatrogasnih odjela.

Zadovoljstvo  stvorenim uvjeta za rad i čuvanje opreme vatrogasaca nije krio načelnik općine Velika Robert Hofman pozdravljajući prisutne. Prema njegovim riječima, bez obzira na krize u društvu osiguranje novca za rad vatrogastva neće biti upitno.

Nakon skupštine upriličeno je tradicionalno druženje uz zakusku i glazbu.

Foto: D. Mirković

Više iz kategorije

kdslots777 luxury333 batman138 rajacuan max77 fit188 ajaib88 megahoki88 warung168 emas168 7winbet mantul138 koko138 brobet77 gaco88 vegashoki88 bonus138 rupiah138 gila138 abcslot monsterbola garuda999 sikat88