Dobri uvjeti za rad, slijedi gradnja tribina i novih svlačionica

Autor: Jelenko Topić

VIDOVCI/DERVIŠAGA – Nogometni klub „Dinamo“ iz ova dva požeška prigradska naselja danas na zemljišnoj površini većoj od 30 tisuća  kvadratnih  metara u Vidovcima, koje je vlasnik grad Požega, a dana je na korištenje klubu, raspolaže sa niz sadržaja kao što su  glavni nogometni teren i pomoćno igralište, te malo nogometno igralište sa podlogom od umjetne trave.  Na sva tri igrališta postavljena je rasvjeta tako da postoji mogućnost treniranja ekipa u večernjim i noćnim satima.

Tu je smještena zgrada zapravo društveni objekt kluba korisne površine 782 kvadratna metra , a u njemu su smještene svlačionice za domaće i gostujuće igrače, te suce u sklopu kojih su tuševi i sanitarne prostorije, zatim je tu kuhinja sa kompletnom opremom i hladnjačom veličine 12 kubičnih  metara, kao i velika dvorana površine oko 180 kvadratnih metara prikladna za skupove i svečanosti kapaciteta 200 osoba. Ranije je uz igralište iskopan bunar iz kojega se voda koristi za polijevanje trave i zelenila, a nabavljena je kompletna oprema za polijevanje svih terena, te postavljen elektronski semafor.

-Imamo dosta planova za proširenje prostorija i sadržaja čime bi se stvorili svi uvjeti za natjecanja u trećoj Hrvatskoj ligi –ističe predsjednik „Dinama“ Tomislav Čabraja.

To će se ostvariti u bliskoj budućnosti kroz rekonstrukciju i nadogradnju sadašnjeg objekta čime će se  izgraditi još dvije velike svlačionice sa tuševima i ostalim sadržajima, tribine kapaciteta 300 sjedećih mjesta od kojih će 225 biti natkriveno, te sanitarni čvorovi za gledatelje. Iznad sadašnje dvorane bit će dvorana za male sportove i vježbanje, kao i ostali prateći sadržaji, a ovim zahvatima na dvije razine raspolagat će se korisnom površinom od 1474 četvorna metra.

/Foto: Ilustracija/

Komentiraj:Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: