Požega.eu
Promjena teme
Prijava
Pretraži Požega.eu

Djed Mraz darivao najmlađe Kaptolčane /FOTOGALERIJA/

PRIJE 2 GODINE
TEKST: D.M.

Prijavite se da možete ocijeniti članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prilagodba teksta
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED
Požega.eu | Djed Mraz darivao najmlađe Kaptolčane /FOTOGALERIJA/ Požega.eu | Djed Mraz darivao najmlađe Kaptolčane /FOTOGALERIJA/

PRIJE 2 GODINE
TEKST: D.M.

Prilagodba teksta ▼
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

Adventski humanitarni sajam Kaptolski zvonci nakon prošlogodišnje pauze zbog pandemije korone virusa ponovo je organiziran u središtu Kaptola na Trgu Vilima Korajca. Tijekom četiri dana, organizatori Udruga mladih Općine Kaptol, Općina Kaptol i Turistička zajednica Zlatni Papuk, pripremili su program u kojemu uživaju sve generacije Kaptolčana i njihovih gostiju. Nastupi zborova, KUD-ova, igrokazi, predstave, pričanje božićnih priča, kazališne predstave samo su dio ove blagdanske čarolije.

Nešto manje posjetitelja nego na otvorenju bilo je na drugoj večeri manifestacije. Program je započeo igrokazom Osnovne škole Zdenka Turkovića iz Kutjeva, a nastavljen druženjem Djeda Mraza sa najmlađima koje je darivao slatkišima.

Za glazbeni ugođaj pobrinula se grupu „Božićni vilenjaci“.

Uz vatru, uživalo se u kobasicama koje su spremali požeški ugostitelji Funky food, palačinkama i kolačima kaptolačkog Caritasa, čaju organizatora Udruge mladih Općine Kaptol, kuhanom vinu Vinarije Kaptol te kuhanom Castrum ginu sa sokom od jabuke.

Na štandovima su ponuđeni proizvodi i rukotvorine lokalnih proizvođača. Program se nastavlja i preko vikenda u subotu i nedjelju.

Tekst i foto: D. MirkovićOcijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.