Djeci hrvatskih branitelja uručeni laptopi; iz Požeško-slavonske županije ove godine ih dobile 4 studentice

Autor: D.K.

ZAGREB – Studenticama Ankici Kokalović iz Lipika, Mariji Bonić iz Pleternice, Sari Matić iz Jakšića i Anamariji Galić iz Bekteža danas su uručena prijenosna računala. Riječ je o već tradicionalnoj akciji Odjela za humanitarnu djelatnost Udruge dragovoljaca i veterana Domovinskog rata RH koji već devetu godinu za redom provodi projekt „Pomozimo studentima-djeci hrvatskih branitelja kupnjom prijenosnog računala (laptopa)“.

Svečanost je održana u Zagrebu u restoranu Gastro Globus na Zagrebačkom velesajmu, a među djecom hrvatskih branitelja iz višečlanih obitelji bile su i studentice iz naše županije.

– Zahvaljujemo zastupniku u Hrvatskom saboru gospodinu Zdravku Ronku na donaciji dva prijenosna računala kao i županiji Požeško – slavonskoj i županu gospodinu Alojzu Tomaševiću koji su financirali troškove putovanja i omogućili nam da studente odvezemo u Zagreb na svečanu dodjelu – ističu iz Podružnice UDVDR RH Požeško-slavonske županije dodajući da je informatičku opremu do sada dobilo četrdeset dvoje studenata, odnosno maturanata-djece hrvatskih branitelja s područja Požeško-slavonske županije.

Komentiraj:

Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: