DJ Topa ima šestu pjesmu-pjeva Igor Drvenkar

Autor: Požega.EU

Dj topaPOŽEGA – Šesta pjesma pod nazivom „Volim ljeto“ požeškog house DJ-a,producenta i glazbenika Tope upućena je na emitiranje našim radio-stanicama. Nakon prošlog uspješnog singla “Ona mi je sve” sa Damjanom Pirovićem, koji je donio znatan iskorak u produkciji, Topa ovaj puta predstavlja ljetnu pjesmu koju je otpjevao  Igor Drvenkar, pjevač  izvrsnog vokala, a poznat je na širim prostorima sjeverozapadne Hrvatske gdje je nastupao na festivalima, te često gostuje na priredbama u tom kraju.

-Pjesma je pop žanra s utjecajem housea, funka i disca kao i sve ranije, a nadam se da će se svidjeti ljubiteljima ovog glazbenog stila, te glazbenim urednicima i da ćete je uvrstiti u play liste-kaže DJ Topa. Pjesma  je besplatna za sve slušatelje. Glazbu, tekst i produkciju potpisuje Mladen Topić Topa. Također na pjesmi gostuju vrhunski glazbenici Zvjezdan Marjanović na bas gitari, te Željko Romić na gitari, a prateći vokal je Požežanka Sanela Kovačević. Inače ranije pjesme ovog požeškog autora pjevali su Damjan Pirović, Vedran Jagodić,  Anamarija Barišić i Sanela Kovačević, a bile su dobro prihvaćene od publike.

Produkciju je najvećim dijelom radio sam autor DJ Topa, a završni dio produkcijske obrade požeški tonski studio „Hard work“ tonmajstora Ante Akrapa i Zvjezdana Marjanovića.

Pogledajte video:

Više iz kategorije