DJ Topa ima šestu pjesmu-pjeva Igor Drvenkar

Autor: Požega.EU

Dj topaPOŽEGA – Šesta pjesma pod nazivom „Volim ljeto“ požeškog house DJ-a,producenta i glazbenika Tope upućena je na emitiranje našim radio-stanicama. Nakon prošlog uspješnog singla “Ona mi je sve” sa Damjanom Pirovićem, koji je donio znatan iskorak u produkciji, Topa ovaj puta predstavlja ljetnu pjesmu koju je otpjevao  Igor Drvenkar, pjevač  izvrsnog vokala, a poznat je na širim prostorima sjeverozapadne Hrvatske gdje je nastupao na festivalima, te često gostuje na priredbama u tom kraju.

-Pjesma je pop žanra s utjecajem housea, funka i disca kao i sve ranije, a nadam se da će se svidjeti ljubiteljima ovog glazbenog stila, te glazbenim urednicima i da ćete je uvrstiti u play liste-kaže DJ Topa. Pjesma  je besplatna za sve slušatelje. Glazbu, tekst i produkciju potpisuje Mladen Topić Topa. Također na pjesmi gostuju vrhunski glazbenici Zvjezdan Marjanović na bas gitari, te Željko Romić na gitari, a prateći vokal je Požežanka Sanela Kovačević. Inače ranije pjesme ovog požeškog autora pjevali su Damjan Pirović, Vedran Jagodić,  Anamarija Barišić i Sanela Kovačević, a bile su dobro prihvaćene od publike.

Produkciju je najvećim dijelom radio sam autor DJ Topa, a završni dio produkcijske obrade požeški tonski studio „Hard work“ tonmajstora Ante Akrapa i Zvjezdana Marjanovića.

Pogledajte video:

Više iz kategorije

enterslots kdslots777 vegasgg autospin88 jempol88 playbet88 luxury333 fit188 bigdewa megahoki88 warung168 gas138 nusa365 gebyar123 kencana88 max77 garuda999 koinvegas mantul138 autowin88 emas168 pusatwin ajaib88 monsterbola bonus138 kencana88 koko138 bet88 dragon77 dunia777 bigdewa jakartacash 7winbet emas138 toto slot